Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám lebeszélni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám lebeszélni a szerelméről a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Az a nagy helyzet, hogy a 14 éves barátnőm (szeptember 5-én lesz 15) április óta betegesen szerelmes egy 19 éves közös ismerősünkbe.

A fiú viszont józanon tudomást sem szerez róla. De mikro ittas akkor egész éjszakát együtt töltik a városunk szélén lévő kis tónál kettesben. Ilyenkor folyamatosan smárolnak és beszélgetnek. Azonban a fiú minden egyes ittas-smárolós éjszaka után megmonda a barátnőmnek, hogy Őt bizony hülyíti és csak átveri( így őszintén mondja neki a fiú!!!)

Ezt azonban a barátnőm elengedi a füle mellet és alig várja a következő péntek vagy szombat estéket mert tudja hogy úgyis összegabalyodnak.

Nagyon visszahúzódó lány a barátnőm de előfordult már, hogy én felmentme ahhoz a fiúhoz dumálni meg tévézni meg filmet nézni és kint cigiztünk az ablakbna és a barátnőm amint meglátja a fiút az ablakba gyorsan leveszi a pólóját és ott fésülködik az ablakban melltartóban (ja azt nem említettem, hogy egymással szembe van a társasházuk) vagy éppen kiráz egy takarót az ablakon szóvla egyszerűen mutogatja magát 14 éves létére.

Ma viszont megtudtam, hogy a fiú tegnap annyira leitza magát ,hogy a barátnőm vitte haza és ami azt illeti a fiú kiakarta rakni a szűrét de a barátnőm erősködött, hogy had aludjon nála.

Szóvla ma megtudtam, hogy a visszahúzódó barátnőmet akinek 1 kapcsolata volt életében megujjazta egy 19éves srác(!!!)

Persze a fiú nagyon szégenyli magát ezért meg, hogy nem is emlékszik rá mert a barátnőm mondta neki. És annyira oda van ettől a barátnőm, hogy MINDENKInek elmeséli a történetet, hogy történt ez az egész. A fiúnak ég a pofája...

A barátnőmnek megmondtam, hogy áljon le mert ez egyáltalán nem tisztességes dolog és még cska rosszul is meséli el, mert a történetben a fiú mászik rá miközben igazából a fiú kiakarta rakni a lakásukból.

A fiú felhívta a barátnőmet, hogy fogja már fel, hogy csak átveri és hülyíti de akkor is részegen mert józanon hozzá sem szól. A barátnőm erről viszont tudomást sem szerez és vakon szerelmes belé.

De itt van a bibi, hogy a fiú bevallota nekem, hogy ÉN kellek neki. Nekem nem kell a fiú de ha a barátnőmnek elmnodja a srác akkor képes lenne kicsinálni ezért a barátnőm. Szóval akkor mit tegyek?

2010. aug. 21. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Szappanopera történetnek jó lenne. Amúgy meg ha a csaj ilyen hülye, akkor viselje a következményeket. De a srácnak se lehet közömbös. Érdekes módon sokan meg tudják állni azt, hogy ha valaki józanon nem kell, akkor részegen se.
2010. aug. 21. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű história...először is kérdezed meg a barátnődet.,mit eszik a srácon. Aztán poénból dobd fel neki,hogy ,,És figyu,mi lenne,ha én jönnék be neki?" Erre válaszolni kell valamit...
2010. aug. 21. 23:57
 3/6 anonim ***** válasza:

jézus úr isten, ilyen lányokat. amúgy te megmondod a korod? ha nem sértő, csak kíváncsi vagyok:)

hát szerintem tudd, hogy nem sokáig lesz ilyen visszahúzódó kislány a barátnőd, hanem egy ... nah érted:)

mond meg a srácnak hogy nem érdekel és szállj ki az egészből. a többit elintézik ők ketten. neked nem kell fölöslegesen bele másznod csak amennyire muszáj.

én ezt tenném a helyedben. légy jó, sok szerencsét

L/16

2010. aug. 21. 23:59
 4/6 anonim ***** válasza:
1.) 19 éves pasinak nem kellenek 14 éves lányok. Pláne hoszútávra, úgyhogy ezt máris elfelejthetitek. Ha le akartok vele feküdni, akkor hajrá. Amúgy nincs abban semmi, hogy a barátnőd mutogatja magát, tipikus tinilány, majd csillapodik. De miért cigiztek ennyi idősen?
2010. aug. 22. 00:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Én 15 vagoyk most leszek 16 szeptember másodikán. A Fiúval nagyon jóba vagyok csak kapcsolatot nem tudok vele elképzelni.

A barátnőmet már 10 éves korom óta ismerem, de volt egy másfél éves szünet pont egy ugyanilyen szituáció miatt másodjára epdig nem szereteném elveszíteni :/

2010. aug. 22. 00:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha valóban a barátnőd, akkor tanácsot adhatsz neki, de rábeszélni/lebeszélni semmire nem fogod. Egy barátság pont arról szól, hogy elfogadjuk a másikat a hülyeségeivel együtt. Lehet, még rosszul is esne neki, hogy mindenáron dirigálni akarsz.
2010. aug. 22. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!