Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a barátnőmet...

Hogyan tudnám a barátnőmet lebeszélni az Orália névről?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki ráírná, NEM FAKE kérdés...

Várandós, és lány lesz, de mondta, hogy Orália lenne a neve, mert milyen szép nőies hangzása van.

Mondtam neki, hogy rendesen kitolna a gyerekével, mert mindenkinek 1 bizonyos dolog jut az eszébe erről.

De nem hallgat rám...azt mondja, hogy kulturált ember és a gyereke nem gondol rosszra a név hallatán....

Mit gondoltok erről a névről??

Szerintem kritikán aluli....hogyan tudnám meggyőzni? Tudom, hogy semmi közöm hozzá, na de azért....:S

Mert hogy neki nagyon tetszenek a különleges nevek....

2012. júl. 21. 12:46
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
92%
Ez egy buta idiota,mar bocs,és szerintem siman elmentek neki otthonrol...nme tudom mit mondjak,gondolom mar mindent megprobaltal,probaljatok hatni a férjére vagy legalab beszéld rá hogy két nevet adjon neki... Veresd meg pr ukránnal komolyan nem tudok jpbbat ez nonszensz hogy valaki enniyre ertetlen hulye legyen
2012. júl. 21. 13:01
 12/53 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a nevet inkább ne...Próbálj találni más neveket és mond el neki hátha valamelyik jobban megtetszik neki.

"kulturált ember és a gyereke nem gondol rosszra a név hallatán"

Na és mennyi kulturált ember van?Mert szerintem elég kevés

Ha megkülönleges nevet akar mostanában olyan mintha terjedne a Kira név,több lányt is ismerek akit így hívnak(asszem a Kira fiú és lány név is,de nem tudom).Biztos találsz valami különleges nevet az interneten

2012. júl. 21. 13:01
 13/53 anonim válasza:
92%

Mond meg neki, hogy akkor már legyen inkább Anália vagy Fekália. Ugyanilyen szép, nőies nevek.

Vagy csak mutasd meg neki ezeket a válaszokat.

2012. júl. 21. 13:05
 14/53 anonim ***** válasza:
86%
Legyen Orbánia :D
2012. júl. 21. 13:08
 15/53 anonim ***** válasza:
24%
FAKE!!
2012. júl. 21. 13:12
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
2012. júl. 21. 13:12
 17/53 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor én nem vagyok kulturált ember, mert nekem kapásból az jut eszembe róla. Ennél már csak a Leokádia rosszabb.

Tényleg csak úgy tudnád lebeszélni, ha mindenhonnan csak azt hallaná, hogy borzasztó ötlet. Vagy úgy sem?!

2012. júl. 21. 13:20
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
Brutális név szerintem.Kérdezd meg tőle,h ha majd sírva jön haza a suliból vagy valahonnan,h csúfolják,mit fog mondani?Hogy kulturált ember nem mond ilyet? Szerintem röhejes név és csak kiszúr vele.Annyi szép és normális név van,ami tényleg különleges. És a párja mit mond?Neki is tetszik a név?
2012. júl. 21. 13:20
 19/53 anonim ***** válasza:
100%
Legalább adjon neki 2 nevet (a 2. legyen valami emberi), csóró gyerek legalább tudjon választani. Annyi szép és normális magyar női keresztnév van pedig, nem tudom miért kell a gyerekkel így kicseszni...
2012. júl. 21. 13:21
 20/53 anonim ***** válasza:
98%

De ne már, ez pont egy kúltúrált kifejezés arra a dologra :D :D figyelj garantálom hogy az a kislány sokat fog szenvedni emiatt a név miatt.

Fiataloktól ne várjon kúltúrát/ megértést azonnal szembe röhögik. Én nem szoktam másokon gúnyolódni de ezen a neven már én is elmosolyodtam.

szép anyuka lehet ha a saját lányának akarja elrontani az életét.

Csak 1 példa ( állás keresés) : Jónapot, neve? / XY Orália ... ( ott hugyozik be a nevetéstől az ember)

Ennyit üzennék az anyukának : Ásd el magad ha a saját lányoddal akarsz kitolni.Menj el egy nagy városba és szólits le pár embert , Orália néven mutatkozz be , vond le a következtetést.

És most mehet a lepontozás az anyuka szidása miatt :D

2012. júl. 21. 13:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!