Hogyan tudnám a barátnőmet lebeszélni az Orália névről?
Mielőtt valaki ráírná, NEM FAKE kérdés...
Várandós, és lány lesz, de mondta, hogy Orália lenne a neve, mert milyen szép nőies hangzása van.
Mondtam neki, hogy rendesen kitolna a gyerekével, mert mindenkinek 1 bizonyos dolog jut az eszébe erről.
De nem hallgat rám...azt mondja, hogy kulturált ember és a gyereke nem gondol rosszra a név hallatán....
Mit gondoltok erről a névről??
Szerintem kritikán aluli....hogyan tudnám meggyőzni? Tudom, hogy semmi közöm hozzá, na de azért....:S
Mert hogy neki nagyon tetszenek a különleges nevek....
Ezt a nevet inkább ne...Próbálj találni más neveket és mond el neki hátha valamelyik jobban megtetszik neki.
"kulturált ember és a gyereke nem gondol rosszra a név hallatán"
Na és mennyi kulturált ember van?Mert szerintem elég kevés
Ha megkülönleges nevet akar mostanában olyan mintha terjedne a Kira név,több lányt is ismerek akit így hívnak(asszem a Kira fiú és lány név is,de nem tudom).Biztos találsz valami különleges nevet az interneten
Mond meg neki, hogy akkor már legyen inkább Anália vagy Fekália. Ugyanilyen szép, nőies nevek.
Vagy csak mutasd meg neki ezeket a válaszokat.
Hát, akkor én nem vagyok kulturált ember, mert nekem kapásból az jut eszembe róla. Ennél már csak a Leokádia rosszabb.
Tényleg csak úgy tudnád lebeszélni, ha mindenhonnan csak azt hallaná, hogy borzasztó ötlet. Vagy úgy sem?!
De ne már, ez pont egy kúltúrált kifejezés arra a dologra :D :D figyelj garantálom hogy az a kislány sokat fog szenvedni emiatt a név miatt.
Fiataloktól ne várjon kúltúrát/ megértést azonnal szembe röhögik. Én nem szoktam másokon gúnyolódni de ezen a neven már én is elmosolyodtam.
szép anyuka lehet ha a saját lányának akarja elrontani az életét.
Csak 1 példa ( állás keresés) : Jónapot, neve? / XY Orália ... ( ott hugyozik be a nevetéstől az ember)
Ennyit üzennék az anyukának : Ásd el magad ha a saját lányoddal akarsz kitolni.Menj el egy nagy városba és szólits le pár embert , Orália néven mutatkozz be , vond le a következtetést.
És most mehet a lepontozás az anyuka szidása miatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!