Magányos vagyok, de nem lenne rá okom?
Figyelt kérdés
Van egy szerető férjem 2 csodaszép egészséges gyermekem és mégis sokszor magányosnak érzem magam. Van itt valaki aki így érez?2009. szept. 19. 21:07
11/11 anonim válasza:
:S Uhhh.
Nem is gondoltam még ilyenre. Én csak akkor vagyok magányos, mikor... Igen, akkor tudok a legmagányosabb lenni, mikor körülöttem az összes barátom, barátnőm, osztálytársam, és valahogy mégis úgy érzem magam, mint egy kivetett kutya. Valahogy a barátnőm most azzal van, akit én most kerülök, mert szemét... Az meg engem leráz... Vagy csak megy előre, én meg azt hiszem leráz...
Talán a magánynak nincs is köze ahhoz, hány ember áll éppen körülötted... A lényeg itt az, hogy a szívedben hányan állnak melletted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!