Magányos vagyok, de nem lenne rá okom?
Figyelt kérdés
Van egy szerető férjem 2 csodaszép egészséges gyermekem és mégis sokszor magányosnak érzem magam. Van itt valaki aki így érez?2009. szept. 19. 21:07
1/11 anonim válasza:
De még mennyire, hogy van:) Én próbálok ellene tenni, de jön egy rosszabb nap, és megint jön az a "de egyedül vagyok"- érzés.
2/11 anonim válasza:
És ha megpróbálnád kitalálni, hogy mi az, ami teljessé tenné az életed? Ha nem teszel semmit, az is maradsz, amit ugy e nem szeretnél? A postás pedig nem fogja meghozni egy szép napon a megoldást a számodra! Nem bántani akarlak, csak fáj, ha ilyet hallok, miért nincs barátnőd, aki felviditson, miért nem veszi észre a férjed, biztosan minden olyan idilli, vagy csak te szeretnéd hinni? Beszélj erről, mondd el neki, lehet, hogy ő is ugyanolyan magányosnak érzi magát, csak nem mutatja semmi jelét. Ne csak a "szerető férjed" legyen, hanem a legjobb barátod is, a bulizós haverod is, a szeretőd is, a gyontatód is, a mindened, és te viszont neki, és meglátod elmúlik a magányod is. De a módját neked kell megtalálnod, ez az egy életed van, ha nem teljes, mikor szeretnéd attá tenni? Sok szerencsét és fantáziát a keresgéléshez!
3/11 anonim válasza:
Úgy gondolom, az embernek szüksége van barátokra. A család csudajó, hogy van, de pl egy bensőséges barátnő akinek elmondhatod az érzéseidet, és megért stb, az más minőség. Nem esetleg más felnőttek (aki nem férj és ezzel most nem ellen szóltam), baráti összejövetelek, kedvtelés, hobbi, ilyesmi hiányzik?
4/11 anonim válasza:
Szerintem meg tanuld meg a magányosság helyett azt hogy "egyedüllét". Ez egy értékes helyzet. A legjobb társaság önmagad. Ha nem fogod annyira a társadtól függővé tenni magadat, egyszercsak mit látsz? Találkozol olyan emberrel vagy emberekkel, akik igazi társaid lehetnek.
5/11 anonim válasza:
szerintem a mindennapi rutin dolgokból kellene kicsit kilépni. Mikor az ember reggelikészítéstől mosogatásig, aztán porszívózástól
6/11 anonim válasza:
jajj bocsika, véletlenül elküldtem.
tehát porszívózástól esti fürdetésig éli a napjait nem tud teljes életet élni.
Gondolkozz el mi az, amit szívesen csinálnál és szakadj ki a rutinból. valahol ott van az, ami hiányzik, csak ne add fel megkeresni!
7/11 anonim válasza:
Nagyon rossz érzés én magam is megtapasztalom nap mint nap. Nekem csak egy gyermekem van és még mászós korban. Sajnos a párom szereti az idejét a Tv a számítógép és újság társaságában tölteni és nem veszi észre hogy ez engem mennyire bánt. Szerintem nálatok is hasonló lehet a szitu. Vagy nem? Ő mivel tölti az idejét hogy magányosnak érzed magad? A gyerekekkel nem lehet lemenni sétálni vagy ilyesmi. Próbáld lekötni a figyelmed valamivel és ne agyalj azon hogy egyedül vagy kapcsolódj ki nézz meg egy jó filmet, süss egy fincsi sütit vagy hasonlól én ezzel tezem szebbé egy napomat!
8/11 anonim válasza:
Én nem így érzek, de fejtsd ki bővebben, hogy miért vagy magányos egy családban? Nem törődik veled a férjed?
9/11 anonim válasza:
Én is így érzek, pedig a férjem szeret, a lányunk tündér, de alig vannak barátaink, és eléggé be vagyok zárva (gyed). Általában a férjemre fogom, mert ő máshogy gondolkodik, nem veszi észre a rezdüléseimet, stb, de valójában ő így is nagyon sokat segít. Persze jól jönne egy barátnő, de azt nem lehet rendelésre beszerezni. Aki volt is, még gyermektelen és egyáltalán nem ért már meg.
10/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó mint ha én írtam volna a soraidat :-(
2009. szept. 22. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!