Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért kapcsolta ki a telefonját?

Ezért kapcsolta ki a telefonját?

Figyelt kérdés

A párom külföldön dolgozik, és éjszaka érkezik haza, sem buzs, sem vonat csak taxival tud haza jönni, 25km-t.

Néha, egyszer kétszer megkértük a bátyámat, hogy vigye őt el, vagy hozza haza.Nem mindig őt, van mikor apu munkatársát, mikor párom mondta bátyámnak hogy most más vitte be mondta neki hogy miért nem szólt neki, elvitte volna.

Mást nem is feltételeznék róla, de ma hívta a párom a bátyámat, a határ előtt még be volt kapcsolva, mikor már Magyarországra ért addigra kikapcsolta, és a felesége is. El nem érjük őket.

Nem baj, hazajön taxival, de érdekelne hogy mi vagyunk-e az oka hogy kikapcsolták magukat?

2013. márc. 30. 19:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Úristen!! Lehet én vagyok hülye, de ki szexel fényes nappal a gyerek előtt?? Aki már elég okos.....?????????????????????
2013. márc. 30. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Lehet hogy éppen nem értek volna rá, ezért kapcsolták ki a telefonjaikat.

A szexet meg csak megoldják valahogy :) Mégha nem is túl gyakran, de olyan nincs, hogy sose csinálják.

2013. márc. 31. 03:00
 13/13 anonim ***** válasza:

sex - nem jár iskolába az a gyerek

nincsenek nagyszülők

nincs éjszaka mikor alszik az a gyerek

tudod nem csak ágyban lehet sexelni .-)

de lehet h akkor sexeltek éppen gondolom te sem örülnél ha pont akkor csörög a mobil :-)

másik

nekem fél napig nem volt kapcsolatom a szolgáltatóval nem tudom miért elvileg térerő volt de nem tudtam csatlakozni és mindezt Bp közepén

mire összejött kb 40 üzenetem volt h kik kerestek :-)

határátlépésnél is van olyan h egy jó ideig nem csatlakozik fel a telefon a hálózatra

2013. márc. 31. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!