Szoktál arra gondolni hogy hol lehet, mit csinálhat most a jövendőbeli férjed/feleséged?
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 20:18
21/23 anonim válasza:
Én jobbat mondok nektek! És mi van a jövőbeni gyerekeinkkel? Lehet, hogy még az előző életükben vannak! Lehet állatok, vagy egy tárgyak!
22/23 anonim válasza:
Régebben gondolkodtam ilyeneken :D Egyes barátnőimet még mai napig is szivatom, hogy kitudja épp most tusol :))) Vagy hasonlók...
Nekem már vőlegényem van, úgyhogy elég gyakran igencsak pontosan tudom mit csinál a jövendőbelim:)
23/23 anonim válasza:
Én is gondolkodtam már ezen. De azon is hogy mi van ha valami baleset érte és nem lesz nagy Ő-m. Most nagyon úgy tűnik hogy én kimaradtam az osztásból vagy valami történt vele :( Pl. mikor egy korombeli fiúval történt motorbaleset... Na akkor elgondolkodtam rajta hogy leget ő lett volna az :( De bízom benne hogy most alszik és engem keres már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!