Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktál arra gondolni hogy...

Szoktál arra gondolni hogy hol lehet, mit csinálhat most a jövendőbeli férjed/feleséged?

Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 20:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Én jobbat mondok nektek! És mi van a jövőbeni gyerekeinkkel? Lehet, hogy még az előző életükben vannak! Lehet állatok, vagy egy tárgyak!
2013. márc. 29. 20:57
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Régebben gondolkodtam ilyeneken :D Egyes barátnőimet még mai napig is szivatom, hogy kitudja épp most tusol :))) Vagy hasonlók...

Nekem már vőlegényem van, úgyhogy elég gyakran igencsak pontosan tudom mit csinál a jövendőbelim:)

2013. márc. 29. 21:54
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolkodtam már ezen. De azon is hogy mi van ha valami baleset érte és nem lesz nagy Ő-m. Most nagyon úgy tűnik hogy én kimaradtam az osztásból vagy valami történt vele :( Pl. mikor egy korombeli fiúval történt motorbaleset... Na akkor elgondolkodtam rajta hogy leget ő lett volna az :( De bízom benne hogy most alszik és engem keres már :)
2013. márc. 30. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!