Szoktál arra gondolni hogy hol lehet, mit csinálhat most a jövendőbeli férjed/feleséged?
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 20:18
11/23 anonim válasza:
Hát én csak arra gondolok néha,hogy vajon megtalál-e valaha.......
12/23 A kérdező kommentje:
Megfog nyugi :)
2013. márc. 29. 20:26
13/23 anonim válasza:
Jujj ez de édes!:) Én erre még sose gondoltam de most elgondolkodtam ezen én is:D Az is lehet ,hogy ő is most ugyanazt nézi mint én meg az is lehet ,hogy éppen ugyanakkor van a születésnapunk meg ilyenek:) Kétlem de ezen most nagyon elgondolkodtam:))):D
14/23 A kérdező kommentje:
Ugye milyen jó? :D
2013. márc. 29. 20:28
15/23 anonim válasza:
Hallod nagyooon:D Most ,hogy elgondolkodtam ezen én is tök cuki:D
16/23 anonim válasza:
Telepatikusan megpróbálok vele kapcsolatba lépni! Héjkás te valaki, hallasz engem? Én vagyok az a nagy Ő! :d
18/23 anonim válasza:
Hallasz engem nagy Ő? Tudod én vagyok az, aki ki fog fosztani a válásnál! :D
Na jó, ezzel nem viccelek, nem vagyok én olyan! :) én 22 :D
19/23 anonim válasza:
Igen, volt, hogy gondoltam rá, akkor is, amíg volt jelöltem, és most is, hogy nincs. De nekem is olyan távolinak és lehetetlennek tűnik az egész, de gondolni azért jó rá :)
20/23 anonim válasza:
Álmodozzatok csak... Remélem nem sokára megtaláljátok a nagy Ő-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!