Az normális ha zavar a szüleim sexuális élete? (több lent)
Volt amikor éjjel 3óra volt és hallottam a nyögdölőzést és az ágy recsegését,eléggé zavart.Mikor iskolába vagyok és ők ketten maradnak otthon szinte mindig sexel-nek és azt hiszik hogy én nem tudom és így hülyének érzem magam
sokszor veszekednek,van amikor még anyám fel is pofozza apámat, de még így is csinálják elég sűrűn..nem értem
Tapintatlanok.
Én még csecsemökoraban a lányomnak se szexeltem vele egy szobaban , tiszteletböl pedig aludt meg minden de akkor sem
Örülj neki,hogy van közöttük intimitás,más különben már lehet régen elváltak volna egymástól.-Amúgy nem fontos ám mindig fülelni,hogy na most akkor mikor is csinálják....?
Az egy dolog,hogy ők is lehetnének tapintatosabbak,de direktbe se kell folyton sasolni,meg oda tapasztani a füled a falakhoz.....Természetes amit csinálnak,felnőtt ként te is így leszel,csak akkor esetleg a te gyereked veszi észre a dolgot- még ha óvatosak lesztek is,neked,hogy fog akkor majd esni,ha szól a gyerek ezért.
Este hallgass mp3-at,vagy dugd be a füled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!