Az normális ha zavar a szüleim sexuális élete? (több lent)
Volt amikor éjjel 3óra volt és hallottam a nyögdölőzést és az ágy recsegését,eléggé zavart.Mikor iskolába vagyok és ők ketten maradnak otthon szinte mindig sexel-nek és azt hiszik hogy én nem tudom és így hülyének érzem magam
sokszor veszekednek,van amikor még anyám fel is pofozza apámat, de még így is csinálják elég sűrűn..nem értem
De még az a pláne,hogy azt hiszik nem tudom hogy hogy kell csinálni a sexet..
meg ezt sose felejtem el mikor anyám azt mondta hangosan apámnak hogy most ürült ki a....-od(xD)hogy mert én szerintük nem vagyok felvilágosulva. ez elég megrázó volt,de egyben vicces is
Vannak szülök akik élvezik h a gyerek tanúskodik és ez feldobja a nemi életüket.
Exchibicionisták. Sajnálom az ilyen gyerekeket, akik szinte bevonják indirekt vagy direkt a gyerekuket a nemi eletukbe!
Mit tehet a kamaszfiú? Verje magának közben? Vagy szálljon be?
Ezt mikor mondta apadnak anyukád h most urult ki a f...od, amikor ketten voltak es te a masik szobaban, milyen körulmenyek közt törtent?
Vagy direkt elötted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!