Megakarok halni! Mit csináljak?
Ha kifelé ezt mutatod, akkor az emberek persze hogy elfordulnak tőled....
Mindig mosolyogni kellene pl.
Nálam ez így működik:
Vannak napok mikor úgy érzem, semmihez nincs kedvem (visszaolvasva ez a mondat olyan ismerős valahonnan :)) "Hagyjál békén" hangulatban vagyok és méghozzá nyuzott is. Ekkor az emberek furán néznek rám és elfordulnak :) (nem is értem miért :))
Viszont ha mosolyogva, vidáman végigmegyek az utcán, ismeretlen emberek rámköszönnek vagy csak visszamosolyognak :) Érdemes kipróbálni...veszíteni nem veszítesz semmit sem. Azt szokták mondani, ha mosolyogsz, a világ is rádmosolyog (vagy valahogy így :)) A dolgokhoz meg optimistán kell állni...az önsajnálat olyan mint a futóhomok (sztem)...ha nem látod a kiutat akkor gyorsan elemészt...Na sok szerencsét!!
Mondjuk a képedet nem láttam, de így a leírások alapján nem lehetnek olyan rosszak...
énis megnéznélek:)
hallod növeld az önbizalmad és nehgy tönkretedd magad 1 fiu miatt !!
Kapd össze magad! Te többet érsz annál, hogy 1 srác igényeihez mérd magad!
Gondolj bele, hogy valakinek csak te fogsz kelleni. Családod lesz, és eszedbe sem fog jutni, hogy valaha ilyen üres volt az életed!
Ne foglalkozz Te senkivel! (se pasid, se nev. apád...) Azzal foglalkozz, hogy bebizonyítsd magadnak, hogy boldogulsz! Mert az élet szép. Nemrég óta tudom csak...
Végig sem olvastam amit írtál. Csak azt hogy meg akarsz halni. A véleményem az, hogy ha annyira meg akarnál halni már nem élnél. Ez az igazi gyávaság, hogy menekülsz a gondok elől, ahelyett hogy megoldanád itt siránkozol hogy szar minden. Gondolod ezzel megoldódik minden ha megölöd magad? Más embernek sokkal de sokkal szarabb a helyzete és mégsem adja fel, harcol hogy jobb legyen. Te meg fiatal vagy, inkább menj el pszichológushoz mert nem vagy komplett!!!
De egy kis bíztatás:
http://www.youtube.com/watch?v=7LK9kU8U_KY
Nézd végig, gondolkodj el rajta!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!