Megakarok halni! Mit csináljak?
Fél éve énis begyógyszereztem magam egy fiú miatt..azóta is bánom:)
Utána miután a kisérlet nem sikerült meg szerettem volna próbálni mégegyszer,DE
elgondolkoztam..
-hány szerelem lesz még az életemben..hány örömteli perc,és ha most megölöm magam,akkor ezektől szakitom meg magam.
-barátok:nem hiányozának?:)
-egyszer családom lesz,gyerekeim egy szerető férjem jó munkám..annyi minden szép és jó:)
Gondolj bele,hogy ha megtennéd akkor mindezeket eltaszítanád magadtól:)
Ha nem tetszik az alakod..sportolj,diétázz mutasd meg,hogy többet is ki tudsz hozni magadból:)
Tanulj,hogy valaki legyen belöled:)
Bulizz,mozizz,ismerkedj és hamar elfelejted a fiút:)
Ha van kedved irj privit és beszélgethetünk:)
15L
Először is dobd ki az Eleniumot, nem csak az üres levelet, hanem az összes teli dobozt is (és ne is állj szóba azzal, aki adta). Nem tudom, merrefelé laksz, itt nálunk kellemesen hűvös és száraz a levegő, igazi futóidő van, úgyhogy te is kimehetnél, és kezdetnek fuss pár kört a környéketeken. Ezt tedd meg holnap, holnapután, és így tovább. Amellett, hogy az alakodnak jót tesz, a feszültséget is jobban oldja, mint a kis tabletták. Biztosan van olyasmi, amivel szívesen foglalkozol, pl. rajzolás, kaktusznevelés, akármi, azzal kezdj el komolyabban foglalkozni.
Ha nem érzed magad szépnek (bár egyáltalán nem biztos, hogy ezt jól látod), menj el kozmetikushoz arctisztításra, szemöldökigazításra, utána fodrászhoz, és kérdezd meg, milyen frizura állna jól neked.
... és a legfontosabb: egyetlen srác sem ér annyit, hogy ártani akarj magadnak miatta! Saját tapasztalatból mondom: szerintem nem vagy belé szerelmes. Legfeljebb imponál neked, hogy a srác, akinek sok csaja van, veled is foglalkozik. Szerintem többet érsz annál, hogy egy ilyen srác "egyik" csaja legyél. Pár év múlva azt se fogod tudni, miért akartad ezt a fiút egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!