Anyunak vagy nekem van igazam?
anyu ma megkert hogy menjek el egy felmosoert a boltba. kis hiszti utan belementem. elkezdem poenkodni,hogy nemar hogy egy felmosoval kelljen vegigmennem az egesz falun.ezen felkapta a vizet..elkezdett csapkodni,orditozni. azota 2x is odamentem hogy biztos ne menjek el ?..( mondta hogy ram sose szamithat meghogy meg me probaljak elmenni veluk vasarolni szombaton) aztmondta el megy o akkor..
mit tegyek ?..
Írjátok itt egy páran, hogy ti ilyenek voltatok kamaszkorban, meg ennyi idősen. Az az érdekes, hogy a kérdező sehol nem írta le, hogy hány éves. :D:D:D
Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni! :):)
Jaaaaaaj utolsó, nem kell a rossz duma:)
Nyilván szarul esik a szülőnek, hogy ha egy ilyen pici dologra megkéri a gyerekét, akkor azonnal húzkodja a száját. A gyereknek sem fog leesni a karikagyűrű az ujjáról, ha néha el kell menni a boltba.
Nehogy kitaláld már, hogy szegénynek a lelkecskéje most ezt mennyire megsínylette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!