Anyunak vagy nekem van igazam?
anyu ma megkert hogy menjek el egy felmosoert a boltba. kis hiszti utan belementem. elkezdem poenkodni,hogy nemar hogy egy felmosoval kelljen vegigmennem az egesz falun.ezen felkapta a vizet..elkezdett csapkodni,orditozni. azota 2x is odamentem hogy biztos ne menjek el ?..( mondta hogy ram sose szamithat meghogy meg me probaljak elmenni veluk vasarolni szombaton) aztmondta el megy o akkor..
mit tegyek ?..
szóval,vártam a pénzt hogy adja mar oda..azert nem.indultam. anyu semmire nem keszulodik a retkes világon,mert nem tartjuk az ünnepeket. ;) elotte peddig egyutt rohogtunk a macskankon..
lenyomorultozni meg a retkes életbe nincs jogotok,mert ba.szottul nem vagyok az,és csak 4-5 retkes mondtatot tudtok 'rólam'
ment párnak a zöld pacsi.
Eddig melletted álltam,de az utolsó üzeneted a GYAK-osoknak elforditott Tőled. Anyukáddal is így bánsz!
60 éves nagyi
anyummal nem így bánok ,sot semelyik csaladtagommal sem..
utolso...hat ..:$ XD
Én régebb (értsd kamaszkorban) a wc papirtekercsekkel voltam így: csak azt ne kelljen vegyek és azzal hazamennem. Igaza volt az egyik válaszadónak, húszon túl kinövöd ezeket!
23-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!