Jogos a felháborodásom, hogy ezt közösen kellett volna megbeszélnünk?
Figyelt kérdés
Párom tavasszal kimegy külföldre. A mostani munkahelyén is nagyon jól keres (szellemi munkával, 180 fölött), de nagyon stresszes, ezért ő egyedül eldöntötte, hogy kimegy. Leszervezett mindent, hogy mikor, hova és kikkel megy. Karácsonykor szeretne eljegyezni, de szerintem azért, hogy biztosan megvárjam. Nem azt mondom, hogy ne menjen, de rosszul esik, hogy majdnem 3 év után nem képes velem ezt megbeszélni. Tegnap csak bejelentette, hogy napra pontosan (legfeljebb egy hét eltéréssel) kimegy. Azt hittem, érdekli a véleményem. :S
21L
2009. szept. 18. 18:44
21/23 anonim válasza:
Azért nem értek egyet Veled kedves utolsó, mert nekem egy komoly kapcsolat azt jelenti, hogy megosztom a másikkal a terveimet, a gondolataimat. Nyilván egy normális kapcsolatban az itthon maradó fél nem fogja marasztalni, hanem megérti, hogy neki mennie kell. De én azt hiszem, hogy itt is erről beszélhetünk. Számomra az jön le abból, hogy ilyen fontos döntést még előtte nem mond el a párjának, hogy úgy gondolja, a párjára nem tartozik ami az ő életének a része. Nekem a párkapcsolat arról szól, hogy mindent megbeszélünk (és itt nem 40 éves házasságról beszélek én sem, sőt még házasság sem kell, elég egy komoly kapcsolat). Hol olvastad, hogy én uszítom a kedves kérdezőt? Mire uszítom? Én csupán megértettem, mert nekem sem esett volna jól, ha a férjem ilyen fontos döntést nem mondott volna el nekem. Manapság sajnos nagyon előtérbe került az ÉN és senki más. Azért ez így nem ok.
22/23 A kérdező kommentje:
Mi hátránya származik abból, ha előbb nekem szól, és csak utána intézkedik? Semmi! Akkor meg szerintem egyszerűbb lett volna. Én minden tervemről mesélek a páromnak, van amiben nem értünk egyet, meghallgatom az érveit és ennyi. Fordítva ezt miért nem lehetett volna? :(
2009. szept. 19. 13:31
23/23 anonim válasza:
Csak gratulálni tudok azoknak, akik a 20:01 perceset lepontozták... (félreértés ne essék, én nem az vagyok :) )Teljesen jót mondott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!