Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Nagyon elkeseredtem!

Figyelt kérdés
23 hetes terhes vagyok és anyosommal lakunk nagyon sok dologba beleszól amihez semmi köze pl hogy mikor mit vegyünk..páromat lehuzza pénzel ahol tudja,és még én vagyok a szemét hogy nem tudok együtt élni vele:(Szeretem a férjem meg ő is engem de mindig én vagyok a szemét én csak nyelek meg szivok egyfolytába..mert vissza szolni ugye nem szolhatok!Utálok már itt lenni:(Elegem van mindneből:(
2013. márc. 27. 12:04
1 2
 1/14 maryann d ***** válasza:
90%
El lehet költözni, nem anyós nyakára gyereket szülni!
2013. márc. 27. 12:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak rosszabb lesz,főleg ha a baba is megszületik,mindenbe bele fog szólni,úgy fogod érezni te vagy rossz anya. Két lehetőséged van tűrsz vagy elköltöztök.
2013. márc. 27. 12:08
 3/14 A kérdező kommentje:
Sajnos a párom nem akar mert azt mondja nem tudnánk albérletet fizetni...amibe lehet igaza van...na de meglehetne oldani..egymagam meg hova??:( utálom hogy én vagyok a rossz :(
2013. márc. 27. 12:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy megszokod vagy elköltözöl. Én mondjuk addig biztos nem vállaltam volna babát, amíg együtt élünk, mert a terhesség előtt is ilyen volt biztos, akkor meg mi lesz később...
2013. márc. 27. 12:10
 5/14 A kérdező kommentje:
Tudom becsuszott..nem akartuk elvetetni meg szeretem és akarom ezt a babaát csak félek hogy egyedül kell majd felnevelnem mert ha nem változik valami akkor igy lesz:(
2013. márc. 27. 12:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Párod rá kell beszélniaz albira.

Vagy te szüleidhez ha végképp elmérgesedik a helyzet?

2013. márc. 27. 12:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Megszoksz vagy megszöksz!

Ez sajnos nem lesz jobb, sőt, csak rosszabb, majd figyeld meg, ha megszületik a gyerek....

2013. márc. 27. 12:21
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

Ahogy mondták már előttem: megszoksz, vagy megszöksz. Ha megszületik a gyerek ez csak rosszabb lesz. Tudom, már hiába mondom, de előbb kellett volna gondolkozni. Olyan sok nő csinálja meg azt a butaságot, hogy az anyósához költözik. Nem azt mondom, hogy ez soha nem működik, de a legtöbbször nem, vagy csak ilyen áron, hogy valakinek nagyon rossz. Még akkor is előfordulhat ilyen, ha a meny is, az anyós is amúgy normális, rendes, jóindulatú emberek, mert ez egy különösen nehéz helyzet alkalmazkodás szempontjából.

Vagy valahogy elköltöztök, vagy ez a helyzet marad sajnos.

2013. márc. 27. 12:29
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
Nekem furcsa "páromat lehúzza pénzzel":Az anyósodnál laktok és nem egyeztetek meg abban,hogy ti mit fizettek illetve milyen összeggel járultok hozzá a költségekhez? Szerintem meg kellene beszélnetek és egy súrlódással kevesebb lenne,netán a "rossz indulat"végleg megszűnne??? Nagyon jó lenne ha a babavárás neked is szép emlékeket okozna,nem beszélve arról,hogy nyugalomban teljen el ez az időszak!! Ha durván beszél veled az anyósod akkor te nyugodtan elmondhatod neki,durvának találod! Próbáltad kérni arra,valójában ő mit szeretne mert akkor te is elmondhatnád neki te mit szeretnél? Nagyon jó lenne ha közelebb kerülnétek egymáshoz már az unokája miatt is! Kérd meg anyósodat vigyázzon rád és a kis unokájára is,meglátod le fog döbbenni!!
2013. márc. 27. 12:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha bevallaltad, hogy megtartod a gyereket, es elkoltozni nem tudtok, akkor muszaly lesz elviselned. Vagy lelepsz egyedul.
2013. márc. 27. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!