Szerintetek mit csináljak? Nagyon elkeseredtem!
El lehet költözni, nem anyós nyakára gyereket szülni!
2013. márc. 27. 12:07
Ez csak rosszabb lesz,főleg ha a baba is megszületik,mindenbe bele fog szólni,úgy fogod érezni te vagy rossz anya. Két lehetőséged van tűrsz vagy elköltöztök.
2013. márc. 27. 12:08
3/14 A kérdező kommentje:
Sajnos a párom nem akar mert azt mondja nem tudnánk albérletet fizetni...amibe lehet igaza van...na de meglehetne oldani..egymagam meg hova??:( utálom hogy én vagyok a rossz :(
Vagy megszokod vagy elköltözöl. Én mondjuk addig biztos nem vállaltam volna babát, amíg együtt élünk, mert a terhesség előtt is ilyen volt biztos, akkor meg mi lesz később...
2013. márc. 27. 12:10
5/14 A kérdező kommentje:
Tudom becsuszott..nem akartuk elvetetni meg szeretem és akarom ezt a babaát csak félek hogy egyedül kell majd felnevelnem mert ha nem változik valami akkor igy lesz:(
Párod rá kell beszélniaz albira.
Vagy te szüleidhez ha végképp elmérgesedik a helyzet?
2013. márc. 27. 12:19
Megszoksz vagy megszöksz!
Ez sajnos nem lesz jobb, sőt, csak rosszabb, majd figyeld meg, ha megszületik a gyerek....
2013. márc. 27. 12:21
Ahogy mondták már előttem: megszoksz, vagy megszöksz. Ha megszületik a gyerek ez csak rosszabb lesz. Tudom, már hiába mondom, de előbb kellett volna gondolkozni. Olyan sok nő csinálja meg azt a butaságot, hogy az anyósához költözik. Nem azt mondom, hogy ez soha nem működik, de a legtöbbször nem, vagy csak ilyen áron, hogy valakinek nagyon rossz. Még akkor is előfordulhat ilyen, ha a meny is, az anyós is amúgy normális, rendes, jóindulatú emberek, mert ez egy különösen nehéz helyzet alkalmazkodás szempontjából.
Vagy valahogy elköltöztök, vagy ez a helyzet marad sajnos.
2013. márc. 27. 12:29
Nekem furcsa "páromat lehúzza pénzzel":Az anyósodnál laktok és nem egyeztetek meg abban,hogy ti mit fizettek illetve milyen összeggel járultok hozzá a költségekhez? Szerintem meg kellene beszélnetek és egy súrlódással kevesebb lenne,netán a "rossz indulat"végleg megszűnne??? Nagyon jó lenne ha a babavárás neked is szép emlékeket okozna,nem beszélve arról,hogy nyugalomban teljen el ez az időszak!! Ha durván beszél veled az anyósod akkor te nyugodtan elmondhatod neki,durvának találod! Próbáltad kérni arra,valójában ő mit szeretne mert akkor te is elmondhatnád neki te mit szeretnél? Nagyon jó lenne ha közelebb kerülnétek egymáshoz már az unokája miatt is! Kérd meg anyósodat vigyázzon rád és a kis unokájára is,meglátod le fog döbbenni!!
2013. márc. 27. 12:30
Ha bevallaltad, hogy megtartod a gyereket, es elkoltozni nem tudtok, akkor muszaly lesz elviselned. Vagy lelepsz egyedul.
2013. márc. 27. 12:47
Kapcsolódó kérdések: