Visszafogadnál hogyha már egyszer elhagytalak amikor terhes is voltál?
Szia!
Nehéz kérdés. Sok mindentől függ. Ha nagyon nehezen lépten rajtad túl akkor nem szívesen keverném magam megint "bajba" és mi a garancia, hogy most nem hagysz cserben. Vagy lehet, hogy annyira megváltoztunk, hogy már nem is tetszel, mások lettek az értékeink.
Egy próbát mindenképp megér!:) Ha nem tennéd meg egész életedben bánni fogod! Őszintén nagyon szurkolok neked!
21/L
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ennyit a második esélyekről. És tök mindegy, hogy megcsaltad, vagy más az oka annak, hogy leléptél.
Én 9+15 hónap után fogadtam így vissza a páromat. Szeretem őt még mindig és úgy voltam vele, hogy esélyt adhatok a dolognak, hiszen azóta sem volt senkim, nincs is más a láthatáron és mégiscsak ő a fiam apja. Persze próbálok "józan" maradni és nem elbízni magam, mert hát az ördög nem alszik, egyszer már otthagyott...
Remélem te tényleg komolyan gondolod és minden rendeződik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!