Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszafogadnál hogyha már...

Visszafogadnál hogyha már egyszer elhagytalak amikor terhes is voltál?

Figyelt kérdés
4 éve a barátnőmet teherbe ejtettem és született egy közös lányunk. Tudom, hogy nem mentség az, hogy fiatal, éretlen taknyos kölyök voltam és nem is akarok magyarázkodni meg gondolom mindenkinek megvan rólam a véleménye de szeretnék kérni egy második és egyben utolsó esélyt. Úgy érzem felnőttem ehhez a feladathoz és komolyan szeretném is. A lánnyal még nem beszéltem erről de mielőtt megteszem szeretném tudni, hogy kb mennyi esélyem van, mások mit gondolnak erről. Szóval szerintetek van remény?
2013. márc. 25. 20:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Nehéz kérdés. Sok mindentől függ. Ha nagyon nehezen lépten rajtad túl akkor nem szívesen keverném magam megint "bajba" és mi a garancia, hogy most nem hagysz cserben. Vagy lehet, hogy annyira megváltoztunk, hogy már nem is tetszel, mások lettek az értékeink.

Egy próbát mindenképp megér!:) Ha nem tennéd meg egész életedben bánni fogod! Őszintén nagyon szurkolok neked!

21/L

2013. márc. 26. 21:03
 22/25 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Ennyit a második esélyekről. És tök mindegy, hogy megcsaltad, vagy más az oka annak, hogy leléptél.

2013. márc. 26. 21:14
 23/25 anonim ***** válasza:

Én 9+15 hónap után fogadtam így vissza a páromat. Szeretem őt még mindig és úgy voltam vele, hogy esélyt adhatok a dolognak, hiszen azóta sem volt senkim, nincs is más a láthatáron és mégiscsak ő a fiam apja. Persze próbálok "józan" maradni és nem elbízni magam, mert hát az ördög nem alszik, egyszer már otthagyott...

Remélem te tényleg komolyan gondolod és minden rendeződik! :)

2013. ápr. 8. 22:15
 24/25 anonim ***** válasza:
ha azt sem tudod mi van vele és a gyerekkel mire számitasz? azt hittem h látogatod és támogatod a lányod stb. a lány már régen férjnél is lehet,valószinű h a nevedet sem adta a gyereknek,sőt,az még valószinűbb h van neki rendes apukája,akinek a nevén van és neveli. ha eddig nem voltál rá kiváncsi-és most sem vagy mert most sem a gyerekről irsz hanem h a csaj kellene-ne rondits bele az életükbe
2013. ápr. 9. 08:51
 25/25 anonim ***** válasza:
Na, mizu?
2013. ápr. 16. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!