Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszafogadnál hogyha már...

Visszafogadnál hogyha már egyszer elhagytalak amikor terhes is voltál?

Figyelt kérdés
4 éve a barátnőmet teherbe ejtettem és született egy közös lányunk. Tudom, hogy nem mentség az, hogy fiatal, éretlen taknyos kölyök voltam és nem is akarok magyarázkodni meg gondolom mindenkinek megvan rólam a véleménye de szeretnék kérni egy második és egyben utolsó esélyt. Úgy érzem felnőttem ehhez a feladathoz és komolyan szeretném is. A lánnyal még nem beszéltem erről de mielőtt megteszem szeretném tudni, hogy kb mennyi esélyem van, mások mit gondolnak erről. Szóval szerintetek van remény?
2013. márc. 25. 20:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Megbocsátanám, a gyerekkel örülnék ha tartanád a kapcsolatot, de veled egy pár sosem lennék. A volt férjem is a terhesség alatt lépett le, később farolt volna vissza, de nekem már nem kellett.

A lánynak amúgy van új párja?

2013. márc. 25. 22:05
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez sokmindentől függ. Valószínűleg ennyire hirtelen nem fogadnálak vissza. Függne attól, hogy mekkora sebet hagynál bennem, attól hogy érzek-e még irántad, van e új párom stb.

Én azt mondanám, hogy a semmiből ne bukkanj fel egy ilyen ötlettel, mert az azért brutális és inkább nemleges választ vált ki. Közeledj lassan... Vedd fel vele a kapcsolatot (ha nem tartjátok), mondd el neki, hogy szeretnéd a lányoddal tartani a kapcsolatot, aztán majd alakul és látni fogod hogy ő mennyire vevő erre.

2013. márc. 25. 22:33
 13/25 anonim ***** válasza:

Amilyen egy vajszívű vagyok, igen...

Ha még szeretnélek.

De szerintem még szeretnélek, amilyen peches én szoktam lenni:-)

2013. márc. 25. 23:48
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy van-e új pasija, csak annyit tudok róla, hogy hol lakik.
2013. márc. 26. 07:27
 15/25 anonim ***** válasza:
Azt engedném,hogy a gyerekkel tartsd a kapcsolatot,de velem nem!Aki képes otthagyni a bajban,azt megteszi máskor is.Velem ezt 1x teszi meg valaki!
2013. márc. 26. 09:02
 16/25 anonim ***** válasza:

En ugyanigy jartam es megbocsajtottam neki nagyon nehezen ment a tuske maradt es 15 ev kellett hozza hogy megbocsajtsak.addig nem keresett minket lanyat soha nem latta meg fenykeen sem.

Igy megkapta a bunteteset a gyereke szemebe mondta soha nem volt az apja es csak donornak tekinti.fajt neki de nagyon.

Azota boldog par vagyunk ujra es osszehazasodtunk de nagyon megbanta a kimaradt 15 evet.

2013. márc. 26. 09:17
 17/25 anonim ***** válasza:
62%
Mi az hogy nem tudod, hogy van-e valakije, csak azt hogy hol lakik ? Tartod velük a kapcsolatot ? Látogatod a lányod ? A volt barátnődnek ha van párja, ő is részt vesz a gyereked életében...és nem tudsz róla? Egyébként nem fogadnálak vissza, mert a legnehezebb időszakban nem lehetett rád számítani. Miért nem akkor táncoltál vissza, amikor a kakis pelusokat kellett cserélgetni, meg 3x-4x kelni az éjszaka ?! Akkor kellett volna papás-mamást játszani, nem most. Nekem ez lenne a válaszom feléd.
2013. márc. 26. 13:13
 18/25 anonim ***** válasza:

sokan itt az orok haragban hisznek mint az oviban.

Ha szeretett meg tud bocsajtanio de nagyon kell igyekezned mert a megbocsajtas egy a bizalom az mas azt ki kell erdemelni ujra nala.

2013. márc. 26. 13:24
 19/25 anonim ***** válasza:

Kedves 18-as ! Szerintem ebben az esetben egy felnőtt ember nem az alapján mérlegel, hogy haragszom vagy nem haragszom.

Attól, hogy már nem haragszom valakire, még nem fogom újra az ágyamba engedni. Itt nem két szerelmes kamasz évődéséről van szó, akik nem tudnak arról dönteni, hogy kell-e a másik vagy nem. A kérdező a várandós barátnőjét hagyta faképnél. Ez nálam a nem megbocsátható kategória. (17-es voltam.)

2013. márc. 26. 13:56
 20/25 anonim ***** válasza:
Ja, mint az oviba, a gyerekről és az expárjáról nem tud semmit, nem csak 4 éve botlott, hanem azóta folyamatosan, mert azóta se volt kiváncsi a gyerekére, de az ex bocsásson meg?
2013. márc. 26. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!