Ezt már teljesen nem lehet birni! Nem tudom mit kéne csinálnom!?
az a helyzet hogy együtt élünk a barátommal a szüleimnél én tanulok,és ö dolgozik!!!!!!
az apukámnak dolgozik,mivel ö vállalkozó!a barátom erös fizikai munkát végez nap mint nap!de ingyen!soha nem kap fizetést,100 ft-unk nincs soha!
igen tudom hogy itt élünk,de ha csak azért dologzzon amit meg eszünk meg elcigizünk!nagyon elfajult a helyzet,eldugják elölünk a cigit,az anyukám,eldugja a friss kenyeret,hogy a több napos kenyeret mig megnem esszük addig a friss kenyeret,ne együk meg!
a barátom már nagyon kivan,dolgozik a semmiért,semmink nincs se egy moziba,se egy szíinházba soha nem tudunk elmenni!egy cipőt nem tudunk a lábára venni,most is lyukas vizes cipőbe ment el dolgozni és közebe már 2 napja lázas és még is elkellet menni e dolgozni!,és monta h nem tudja mit fog felhúzni,és erre az apukám lett ideges az ö igazáért!még külön sem tudunk menni,mert nincs pénz!de még ha úgy is lenne az albéletet sem tudnánk fizetni!elmehetnék dolgozni,de a sulit nem akarom ott hagyni,mert szeretnél elérni valamit az életben,nem wc pucoló lenni!és pénz nélkül meg nem lehet megélni!a szüleihez nem tudunk menni,mert kicsi a ház van 3 gyerek,és az ö szülei!ott se rózsás a helyzet,mert nagyon kétszinűek a szülei addig vagyunk jók mig adunk,utánna már nem! 2 hónapja nem voltunk lent vidéken,ott él a családja mindenkije,nekem meg a testvéreim,annyira vágyok már és arra nics pénz hogy oda lemenjünk,pedig nem kerülne sokba!
Mi tévő legyek????????????????????????Szeretem a barátomat,de el fog hagyni mert már nem birja,hogy ingyen csicskáskodik!!!!!
és még a cigit és a kenyeret is sajnálják tölle(töllünk)
egész nap azt halgatom hogy mennyi cigi kell????ne bontsuk fel a kenyeret,de azt nem hallom hogy ebben az éven februártól dolgozik,és kb kapott össze vissza 200 ezret,de úgy hogy 10-20 ezer forint,a nyomorúlt telefonszámláját nem tudtuk kifizetni pedig csak 20 ezer forint volt!egy ruha darabot egy bugyit vagy egy boxert nem tudunk venni!fogalmam sincs mitt egyek!!???????! 6 ezer forintba van minden nap,na most februártól számolva mennyi pénz ez? és mindig dolgozik vasárnap is reggel 7-től délután 3-ig,sajnálják a törölköző kendőt,kb 2 hétig van 3 darab a fürdöbe és ha szólok hogy koszos meg stb...akkor ó hát tegnap tettem ki ne vidd be az újat!szolnak a mosásért,pedig min2en 2 napig járunk egy ruhábba!A barátomra rá szólnak mindenért,és már nem bírom elviselni ha látom a fájdalmat az arcán!
Elnézést a helyesírási hibákért,csak siettem mert indulnom kell suliba!
Elöre is köszönöm a válaszokat!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Nincs könnyű helyzetetek ez tény, de Ti is hibásak vagytok nem csak a szülők. Én is azt tanácsolom, hogy mindketten mennyetek el dolgozni. A párod valahova máshova ( de előbb beszéljétek ezt meg apukáddal hogy adjon fizut neki, ha nem akar csak akkor . Neked pedig nem kell feltétlenül esti vagy levelező tagozatra átmenned. Anno én is suli után dolgoztam diákként, telemarketinget, hostesskedést. Nem sok, de nekem elég volt ahhoz hogy el tudjak indulni az életben. Én egyedül jöttem fel Budapestre szinte 0 pénzből. Kerestem munkát és levelezőre kezdtem el járni fősulira.
Zsebpénzt kapsz a szüleidtől? Gondolom igen! Abból tudtok magatoknak alap kaját venni, ha már a szüleid ilyenek. A cigivel is lehetne spórolni és a telefonszámlával is. Szedjetek össze egy kis pénzt és költözzetek el! Sok sikert!
jajj ez ez fake kérdés nem veszitek észre. kiírta mert unatkozott, hülyeség az egész. 20 éves és középiskolás, egyetemre akar menni, de a helyesírása egy nagy nulla... pl: tölle, töllünk. az ilyen ne menjen egyetemre, nemtudom melyik egyetem venné fel...
elhiszem h neten írunk, és itt nem olyan fontos ez az egész, de ez azért sok.
cigiznek és sírnak. nem sajnálom őket, márcsak ezért sem. ott kell kezdeni h le kell tenni azt a kib*szott cigit. DE! ennyi esze nincs, ne menjen egyetemre.
írtam pár dolgot ami miatt sztem ez csak kitalált sztori.
Utolsó:Sajnos a saját családomban van olyan,aki bukdácsolva végzi az iskoláit,a szülei nyakán élősködve+ő is "odaköltöztette" a barátját.A világon semmi se lenne elég nekik,mindenkinek panaszkodnak.
Ha a napi cigit,kaját,rezsit nézzük,akkor bizony nem kevésbe kerülnek a szülőknek és ahelyett,hogy hálásak lennének,még nekik áll feljebb!
menjetek már az any@tokba a helyesíirási hibáitokkal
ez igaz volt ez a kérdés,de leszarom
nekem így jó irni,akinek meg nem tetszik az ne olvassa el!vagy ha elolvasod és nem tetszett törjön el a kezed és a nyakad!
09-18 22:27-es vagyok.
ezt a megnyílvánulást is figyelembe vehetjük... ne menj egyetemre :D sztem egyszerűen nem vagy 100-as, pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!