Mit kellene még csinálnom? Kezdem teljesen feladni.
Igazából nem tudom, a megfelelő kategóriába írtam-e a kérdést, de itt vannak a legnormálisabb olvasók/válaszolók.
A problémám nem egyedi, sok nő harcol ezzel sajnos, és én is közéjük tartozom. :( Egyszerűen nem találok magamnak párt. És nem értem.. Foglalkozok magammal, adok a külsőmre, nem úgy öltözöm, mint egy k.urva, de sosem lépek ki igénytelenül az utcára. A testemet sem hanyagolom el, sportolok, elfogadtam magam. A hajam, arcom, kezem mindig ápolt.
Nem mondom, hogy én vagyok a legokosabb/legműveltebb, de igyekszem, folyamatosan tanulok, olvasok, próbálok informálódni az új dolgokról valamint szinten tartani az eddig megszerzett tudásom. Nem viselkedem harsányan, nem káromkodok, próbálok jó beszélgetőpartner lenni, ha kell, hallgatni is tudok.
Egyáltalán nincsenek nagy vágyaim, nem valami Adoniszt keresek, kockahassal, 50es bicepsszel és hatalmas vállal. Mondhatni a külső annyira nem is számít, még ideálom sincs, a lényeg, hogy fogjon meg benne valami. Nem várom el, hogy Audival jöjjön elém, a legdrágább étterembe vigyen el és ékszerekkel halmozzon el, tehát a pénz sem elsődleges szempont ilyen téren.
Nem gondolnám, hogy rossz a természetem, nem vagyok féltékeny, tőlem mehet bulizni/haverokkal vagy bárhová ahova akar és amikor akar. Nem láncolom magam mellé a pasikat, adok teret, nem vagyok görcsös.
Nyitott vagyok a világra, nem ülök otthon, eljárok ide-oda. Discóba viszont nem, teljesen hülyeségnek tartom az ottani ismerkedést.
Nem tudom, mi lehet a probléma velem, de már jó ideje nincs senki. Jelentkező persze akad, de egyik sem komoly, mindenkinek csak 'kalandnak' kellenék, én meg abból köszönöm szépen nem kérek.
Valaki mondja már meg legyen szíves, hol van bennem a hiba??
Na most vagy mégis válogatós vagy, vagy pedig rosz helyeken keresgélsz. Más lehetőséget én nem látok. Amit leírsz magadról, az szerintem egy normális férfi "álma". Volt már eset, mikor te utasítottál el ismerkedni akaró emberkét?
Hova szoktál eljárni? Egyetértek, a diszkó nem jó hely.
A korod is lehet számítana információként, akkor több választ lehetne esetleg írni. De az írásodból látszik, nem tini vagy már, hanem felnőtt.
lerirás alapján?
túl átlagos vagy
Köszönöm a válaszokat!
Nem hiszem, hogy válogatós lennék vagy hogy túl átlagos, unalmas.. Eljárok szórakozgatni, házibulikba, hangulatos bárokba, koncertekre stb, de mint említettem, első számú párkereső helyszínemnek nem a discot szánom.
Elutasítani sem utasítok el senkit, mindenkinek adok esélyt, legalább egy randi erejéig..
Szia,
Nincs Benned hiba leírás alapján. Pár válasszal ezelőtt írta valaki, hogy a nagy Szerelem ott van a szemed előtt, mégse látod talán. :)) Nehogy támadásnak vedd! Én ugyanígy voltam kicsivel több, mint egy éve. Baráti körömben volt egy Úr :))), valahogy mégis két éven át elkerülte a figyelmem, hogy vonzónak tart. Talán azért, mert mikor először megismertem, mindkettőnknek volt Párja, aztán elsikkadt ez az egész. Tavaly előtt decemberben elkezdtünk komolyabban beszélgetni dolgokról, és rádöbbentem, hogy számomra sem közömbös. Megértelek abban, hogy nem kérsz a kalandokból. Én rettegtem attól, hogy mi lesz akkor, ha csak kaland leszek, még a barátságunk is rámegy. Ma már elmondhatom, hogy a lehető legjobb döntés volt "kockáztatni", 24 hetes pocakos vagyok, és tudjuk mindketten, hogy egymásban életünk szerelmét találtuk meg. Hidd el néha kell kockáztatni, hiszen aki nem kockáztat, nem is nyer :))
Sok sikert és bátorságot Neked!
Üdv a klubban :)
Amiket írtál, az nagyjából rám is igaz, viszont én tudom mi a baj. Az, hogy nem is látok magam körül olyan pasit, akivel úgy érezném, hogy passzolnánk. Próbálkoztam neten is ismerkedni, sokkal találkoztam is. Sok volt rendes hapsi, de valami mégis hibádzott. Sokkal próbálkoztam is, hogy találkoztam többször valakivel, de sajnos általában ráébredtem, hogy nincs benne semmi ami megfog. Ahogy írod, hogy nem pénzre hajtok én sem, de az nagyon fontos hogy esze legyen az illetőnek, és értelmesen tudjon beszélni. Sajnos manapság sokszor már ez sem megy a pasiknak. Mégis mi vonzót találjak az illetőben, ha két normális mondatot sem bír kinyögni? :)
Szóval tudd, hogy nem vagy egyedül, de azért majd csak lesz valahogy.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!