Te hogy viseled ha a párod összeveszett a szüleiddel?
Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 13:37
1/3 anonim válasza:
Engem hidegen hagyna. A párom a párom, az én választásom, nekem kell szeretni. A szüleim meg a szüleim, őket is szeretem. Egymást nem kell szeretniük.
2/3 anonim válasza:
Megtörtént. Apám egy kijelentésével megbántotta a páromat. Nem örültem, persze hogy nem, hiszen előtte teljesen jóban voltak.
Igazából most már harag nincs, apukám is csak figyelmetlenségből gázolt bele a barátom büszkeségébe, nem akarta megbántani. Barátom sem haragszik igazán, megérti, hogy nem bántani akarták, de azért még fáj neki a dolog.
Én nem tudok mit tenni, mint rájuk hagyni ezt a dolgot, hogy feldolgozzák magukban. De ha halálosan utálnák egymást, akkor se tudnék mit tenni, nem járatnám őket egymás nyakára, és szeretném őket ugyanúgy. Nekik nem kötelező egymást szeretniük.
3/3 anonim válasza:
Én apám rajtam keresztül sokat bántja a párom. (Megjegyzem ok nélkül.) Nem engedi, hogy oda menjen hozzájuk, stb. Eleinte nagyon rosszul esett, de mára már nem érdekel, belefáradtam, a párommal nekem kell együtt lennem, nekem kell szeretnem, apámmal meg nem találkozom olyan sűrűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!