Anyám le akar beszélni a második babáról, hogy értessem meg vele, hogy mi döntünk, nem ő?
Egyke voltam, anyáék 1 éves koromban elvűltak, megértem az álláspontját, viszont mindenre azzal érvel, ha egyedül maradsz,meg amúgy sem lehet a testvérekre számítani,meg milyen nehéz lezs 2 gyerekkel, az elsőnek fele annyi jút majd,mint a másodiknak.
Tervezzük a második babát, de mindig ezekkel jön. Nagyon szeretem és tudom minden gondolatát, épp ezért nem akarom megsérteni,mégis túlzás,már mondtam neki, hogy majd mi tudjuk, neki annyi dolga van, hogy szeresse, ha akarja! Mivel győzzem meg?
Szia!
Anyukádnak van testvére? Nem lehet, hogy az ő szülei kivételeztek velük?
Mert ez nagyon visszatartó erő lehet. Én ezért nem szülnék többet, mert attól félnék, akkor szerencsétlen meglévővel kell elosztani a szeretet. Áhh, nekem nem menne, rossz emlékek. Nem lehet, hogy nála is így van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!