Anyám le akar beszélni a második babáról, hogy értessem meg vele, hogy mi döntünk, nem ő?
Egyke voltam, anyáék 1 éves koromban elvűltak, megértem az álláspontját, viszont mindenre azzal érvel, ha egyedül maradsz,meg amúgy sem lehet a testvérekre számítani,meg milyen nehéz lezs 2 gyerekkel, az elsőnek fele annyi jút majd,mint a másodiknak.
Tervezzük a második babát, de mindig ezekkel jön. Nagyon szeretem és tudom minden gondolatát, épp ezért nem akarom megsérteni,mégis túlzás,már mondtam neki, hogy majd mi tudjuk, neki annyi dolga van, hogy szeresse, ha akarja! Mivel győzzem meg?
20.
Nem tudom, honnan veszed, hogy rossz a kapcsolata, ha az lenne, akkor nem terveznék a másodikat. Anyukája elvált, gondolom ebből indul ki.
Kérlek 38%, ne etess! Felfogtam az álláspontodat! Köszönöm!
Belém az volt kódolva, hogy egy gyerek bőven elég és milyen jó, hogy mincsa testvérem, mert akkor sokkal nehezebb lett volna anyának, amit megértekés abban a helyzetben igen jóvolt. De énnem vagyok anya, nem ugyanaz a 2 élet és nem ugyanazok a szereplők.
Szerintem is kár irogatni a kerdezönek, mert ha vállalni akar, akkor semmi es senki nem tudja eltántoritani, úgyhogy kár a gözert, söt meg ideges lesz.
Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, ez tiszta igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!