Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha van párod, esetleg vőlegény...

Ha van párod, esetleg vőlegényed, de mellette valaki már 1 éve megdobogtatná a szívedet szakítanál?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó, de egy hozzám nagyon közelálló emberről, aki mindig tőlem kér tanácsot.

Tudni kell azt, hogy a párjával 3 éve vannak együtt. Egy nagyon őszinte szeretni tudó bájos lányról van szó, aki véletlenül sem akarta ezt a kialakult helyzetet. Mikor megismerte ezt a másik srácot (legyen Zsolt), három hónapig folyamatosan vívódott magában. Egyáltalán nem kereste a társaságát, mégis lehetetlenebbnél, lehetetlenebb helyeken találkoztak, ahol persze mindkettőjükben feléledtek az érzelmek. Zsolt nagyon korrekt férfi módjára, mivel tudta, hogy van párja a barátnőmnek, soha nem kezdeményezett csókot, nem tett keresztbe nekik, esetenként könnyes szemmel nézett és még szólni sem tudott. Közben telt ismét az idő, nem tartották a kapcsolatot, de mégis gondoltak egymásra...A barátnőm próbálta helyrehozni a kapcsolatát, amivel egyébként nincs gond, csak a férfi aki vele van "kicsit darabosabb, szőrös szívübb" és nem romantikus fajta, mint ugye Zsolt. Ennek a történetnek mindjárt 1 éve. Tegnap ismét össze futottak véletlenül...

A barátnőm nem tudja elengedni a párját, nagyon jó embernek tartja, nem akar fájdalmat okozni neki, közben meg nem is annyira boldog mellette.

Zsolttal sem biztos, hogy működne, de nem kizárt, mégis nehéz újra kezdeni egy idegennel. Elfelejteni meg úgy tűnik nem tudják egymást...

A történet még ott meredek, hogy a barátnőm jelenlegi párja az én párom legjobb barátja és úgy érezzük átverjük őt, akaratlanul, akkor is, ha még semmi nem történt...

2013. márc. 25. 07:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én már többször, több párommal is szakítottam, mert jött valaki, aki "jobbnak" bizonyult és megdobogtatta a szívemet... mindig rosszul sült el a dolog, mert az "újjal" mindig boldogtalanabb voltam, mint az előzővel...
2013. márc. 25. 10:06
 12/21 anonim ***** válasza:
A legbutább dolog a hosszú párkapcsolat és a fellángolás érzelmi szintjét összehasonlítani. Ha mindenki így tenne, akkor nem léteznének hosszú kapcsolatok, mert egy fellángolás mindig erősebb a megszokott, bejáratott kapcsolatnál. Zsoltit nem ismeri az illető, mert sosem élt vele, nem éltek át nehéz pillanatokat együtt, egyszerűen csak egy új, ismeretlen ember aki pillanatnyilag jobbnak, izgalmasabbnak tűnik. Aki végül eldobja a hosszú kapcsolatát a Zsolti miatt, az nem lesz automatikusan boldogabb, mint aki megmarad a párja mellett.
2013. márc. 25. 10:35
 13/21 anonim ***** válasza:

"A barátnőm nem tudja elengedni a párját,

nagyon jó embernek tartja"

(Aki már évek óta bizonyít!!!)

Tehát ki kell rúgni egy vadidegen másikért.

Hölgyeim!

Normálisak vagytok???

2013. márc. 25. 10:45
 14/21 anonim ***** válasza:
*csak azért,mert váladékozik a szeme?!
2013. márc. 25. 10:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát ha fiatal lennék és kötetlen, akkor bizonyára igen lenne a válasz, de ha egy hosszabb és amúgy jól működő kapcsolatról lenne szó, akkor nem. Mert nyilván az ember valamiért csak el van a párjával 5-10-20 évig valamiért, és ha nem sz@r akkor felesleges egy bizonytalan dologért ugrani, hiszen mindig lesz olyan aki éppen kicsit szimpatikusabb mint kellene. Ezt nem lehet elkerülni, és mindegyikért felrúgni egy jó kapcsolatot... az baromság.
2013. márc. 25. 10:52
 16/21 A kérdező kommentje:

Sokmindent tud erről a bizonyos Zsoltról. Én is ismerem személyesen, egy nagyon korrekt fiatal srác. Ismerik egymást, mert rengeteget beszélgettek egy-egy találkozásuk alkalmával. Őszinték egymással.

Igen, tudom, hogy bele szólni nem kell, de azért kellemetlen nem kicsit a páromnak ez a helyzet...és nekem is. Mert mivel én tudok róla én is implicit módon a szemébe hazudok...:-S

2013. márc. 25. 12:29
 17/21 A kérdező kommentje:

Pont ezeket mondtam el a barátnőmnek, hogy mi van a járt úttal és a járatlannal...csak kettejük között ez már kicsit több mint fellángolás, a srác részéről nem telik el nap anélkül, hogy a lányra gondolna...

A baránőm meg folyamatosan dolgozik a kapcsolatáért, hogy megmentse, tegnap is, amikor beszéltünk, azt mondta, hogy neki nem az a célja, hogy szakítson a jelenlegivel, csak boldog szeretne lenni...

2013. márc. 25. 12:32
 18/21 anonim ***** válasza:

csak a felszínt látjátok - a mélyét ők (esetleg, bár egy rivalizálás van itt, az meg nagyon ravasz ügy.. mindenesetre a boldogság megmételyezésére alkalmas)

Nem csapjátok be a barátotokat, aki észre fogja venni-feltűnt egy rivális - és megoldják. Akkor csapnátok be, ha beleszólnátok, mert kívülről másnak látszik.

2013. márc. 25. 12:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne is haragudj, de ha a barátnőd egy korrekt ember, akkor azt a 3 éves kapcsolatot-főleg gyerek nélküli léttel-már befejezte volna. Az is más ha van az embernek egy/több gyereke, és értűk, az érdekükben húzza a dolgot, nyel csendben. De a barátnődnél erről sz nincs. Az meg már egy külön fejezet, hogy egy nő az ő helyzetében befejezi a kapcsolatát ami nem működik, lezárja pár hónap/1 év alatt, és utána lép.
2013. márc. 25. 15:15
 20/21 anonim ***** válasza:

A barátnőd kb. 15 éves ember érzelmi szintjén van, és rendkívül önző. Az egyikbe kapaszkodik, mert az a biztos, de a másikat szereti? Miféle szeret van ott, ahol két fériből csinál szamarat egyszerre? Egyféle: csakis önmaga a fontos magának!

Ez a kislány - bármilyen romnatikus szöveggel is jöjjön elő - vagy nagyon fél attól, hogy valaki mellett elköteleződjön, vagy nagyon önző, és két pasit szórakoztat egyszerre. Láttam már példákat mindkét esetre.

Döntsön és ne szórakozzon két ember érzelmeivel, ráadásul úgy ne - ahogy kiveszem a szavaidból -, hogy a pasija nem is tud a harmadikról. A pasinak hazudik, a másikat hülyíti...ez csúnya dolog. Lehet, hogy neki szórakoztató, feldobja az unalmas hétköznapjait, de akkor is csúnya. Én voltam már ilyen, önmagukat roppantul romatikusnak képzelő erősen önző és infantilis kislányok áldozata.

Nagyon tud fájni, amit művelnek.

2013. márc. 25. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!