Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen színű volt/lesz a vőlegényed inge? Harmonizál a dekorációval?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 08:02
1/9 anonim válasza:
Bocskai öltönyéhez való fehér Petőfi inge volt. Menyecske táncnál már ő is átvette, bordóra cserélte. Mi azt néztük, hogy egymáshoz passzoljunk, az már mellékes, hogy a dekorációnk is bordó volt....
2/9 anonim válasza:
fehér ing, bordó nyakkendővel, menyasszonytánc után pedig bordó ing nyakkendő nélkül... természetesen harmonizált a dekorációval... :)
3/9 anonim válasza:
Nálunk nem a dekorral lesz egyszínű!az a fontos, h mi harmonizáljunk, én hófehér ruhában leszek, ő pedig hófehér ingbe!
4/9 anonim válasza:
a nyakkendője, díszzsepije lesz a dekorhoz illő, plusz az én ékszereimhez. (zöld). átöltözős ing zöld, nekem zöld ruha. zöld dekor. húúú de passzolni fogunk össze-vissza :))
5/9 anonim válasza:
Világoskék.Harmonizál,de azért lett kék,mert a ruhában halványkék strasszok lesznek.
6/9 anonim válasza:
Ekrü ruhám lesz, így a párom inge, mellénye és nyakkendője is ekrü színű lesz. Kövezzetek meg, de nem lesz dekor, úgyhogy csak egymáshoz megyünk majd. (Nem lesz lagzi csak családi vacsora.)
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem az a gondom, hogy a ruhámban piros szín is van. Meg a dekorban is. Viszont nem lehet piros a vőlegény ingje, hiszen akkor mibe öltözne éjfél után. Gondolom maradnunk kéne a fehérnél. Az gáz lenne, ha a csere ingje halvány lila lenne? Csere inget úgy értem, hogy ha nagyon leizzadna és még éjfél előtt kéne másik ing neki.
2012. máj. 28. 09:55
8/9 anonim válasza:
Halványlila lesz, sötétlila nyakkendővel és mellénnyel. Harmonizál a dekorral.
Szerintem a te esetedben lehetne fehér ingben, piros mellény és nyakkendővel.
9/9 anonim válasza:
Az én ruhámban van rózsaszín, a dekor rózsaszín-lila lesz, a vőlegényem inge+nyakkendője+díszzsepije fehér lesz, mert nem szeretne rózsaszín nyakkendőt felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!