Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmennétek a férjetek...

Ti elmennétek a férjetek nélkül nyaralni?

Figyelt kérdés
Tudniillik kijelentette, hogy ő sehova nem akar menni, menjek egyedül. Nagyon stresszes időszak van mögöttem és ránkférne egy hét pihenés, de vele akartam menni nem nélküle. :(
2013. márc. 24. 17:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
46%
Nem. Nem megyek férjem nélkül nyaralni, és ő sem nélkülem. Mikor még fiatalok voltunk, táborozás volt külön, de az is kínszenvedés volt mindkettőnknek.
2013. márc. 24. 20:54
 22/27 anonim ***** válasza:
50%
Nem mennék, és annak sem örülnék, ha Ő elmenne nélkülem. De hál istennek Ő sokkal megértőbb Velem, és nem erőlteti. Én cukorbeteg vagyok, és a meleget sem szeretem, így nem szeretek nyaralni egyáltalán. Inkább a hegyek, vagy kirándulás. De nem mennék egyedül, és Ő sem menne nélkülem. 14 éves házasok vagyunk.
2013. márc. 24. 21:59
 23/27 anonim ***** válasza:
73%

Mi 7 éve bagyunk házasok, 13 éve élünk együtt. 2x voltam anyukámmal nyaralni 1-1 hetet, 3x apámmal utaztunk el, ill. 2x barátnőkkel hosszú hétvégére mentünk az eyüttélésünk ideje alatt. A szüleimmel olyan helyekre mentünk, ami a férjemnek nem volt érdekes, nekem viszont megmaradt szabim azokban az években és ki kellett vennem, nem akartam a 4 fal között ülni itthon.

Viszont mi a férjemmel is járunk nyaralni, utazni.

Olan pasival biztosan nem bírnám hosszú távon, aki nem szeret utazni, de ez én vagyok. A tengerpartok amúgy engem sem kötnek le.

2013. márc. 24. 22:08
 24/27 anonim ***** válasza:
67%
Az én férjem is hasonló. Nem bírja napokig a tétlenséget, sajnálja rá a pénzt és egyszerűen feleslegesnek érzi. Én alkut kötöttem vele. Ha akar garázst akkor jön velem Lengyelországba. Ez van és sikerült a dolog. Azóta ugyanúgy kántálja hogy pénz kidobás de azért eljön mert érzi hogy jó kettesben pihenni. Én is alkalmazkodtam az ő igényeihez, nem megyünk 8 napra csak pár napokra.És idén is úgy vagyok hogy ő neki már költöttünk egy elég nagy dologra ( több száz ezres tétel) így én is megérdemlek pár nap Olaszországot.Én egyedül vagy barátnőkkel nem mennék mert nélküle úgy sem érezném jól magam akkor meg kár. Te is találj ki valamit amivel alkura kényszerítheted. Én mondjuk mindig mondogatom hogy nem érdemlek meg ennyit? Miért dolgozok? Ő amúgy nagyon szeret velem lenni csak nyaralni nem akar, de az évek alatt sikerült megoldani a dolgot.
2013. márc. 25. 09:45
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
nézd: wellnessezni spec én sem mennék,férjem imád egész nap úszkálni,szaunázni,tespedni,én megőrülnék,én menni szeretek.ha ő sem szereti a wellnesst,menj egyedül. aztán beszéljétek meg neki mihez van kedve,hová menjetek,mit csináljatok stb. ha egyáltalán nem kimopzdulós fajta,se nyaralás,se program akkor 2 dolgot tehetsz: tojsz az egészre és mindenhová elmész nélküle,vagy keresel egy olan társat akinek olyanok az igényei mint a tieid.
2013. márc. 25. 10:54
 26/27 anonim ***** válasza:
68%
én simán mennék egyedül! és menni is szoktam és a férjem is nélkülem. nem vagyunk összenőve kell a külön élet
2013. márc. 25. 10:56
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha semmivel nem tudnám meggyőzni,hogy jöjjön velem,akkor elmennék nélküle,barátnőkkel,édesanyámmal....bár nagyon rosszul esne ha nem tenne meg ennyit a kedvemért.
2013. márc. 25. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!