Ti elmennétek a férjetek nélkül nyaralni?
Nézd Kérdező, az embereket nem ugyanaz pihenteti, ez természetes dolog. A párkapcsolat meg nem szabad, hogy arról szóljon folyamatosan (bár gyakori hiba, ez kétségtelen), hogy ki hogyan "áldozza fel" magát a másikért, amikor egyébként könnyedén megoldhatóak lennének a problémák úgy is, hogy mindketten azt tehessétek, ami nektek jó, nem kötelező valakinek szenvedni.
Nálunk a zasszony pl. szeret strandolni nekem víziszonyom van, neki bejönnek az ilyen wellness-dolgok, engem meg a világból ki lehet üldözni vele. Aztán vannak persze más dolgok is, amiket mindketten szeretünk.
Tehát mondjuk 15 éve soha, percnyi feszkó nem volt belőle, hogy Ő lemegy anyósékkal a Balatoni nyaralóba, ők kistrandolják magukat amíg én elvagyok itthon, aztán pár nap múlva utánuk megyek, és akkor együtt elmegyünk kirándulni vagy bármit, amit mindketten szeretünk.
Miért kell méga pihenésből is feszkót meg átkozott elvárásokat gyártani???
a házasság előtt, a járás időszakában ez nem derült ki? én elég jövős-menős vagyok, a párom meg pláne. otthonülős pasi mellett tuti nem akarnék megöregedni.
ne mondd, h ennyire érdektelen, magának való a férjed! nem szeretne szép tájakat látni? úszni a tengerben? vagy enni egy finom vacsit egy hangulatos görög étteremben?
van valami hobbija egyáltalán? tud lelkesedni bármiért is?
Igen, erről kéne szóljon ez, hogy egy hét édes kettesben De ha neki nincs rá igénye, akkor ott már baj van..na nem a nyaralással, hanem a házassággal!
Kérdező, szerintem fogadd el a 6-os ajánlatát, lehet jobban jársz :)
Ilyen férj, mint a tiéd...az eszem megáll.....
Hát, figyi... Én 1,5 éve sinli vagyok. A tavaéyi nyarat kihagytam, és álltaira megbántam.
Most tök egyedül megyek június elején nyaralni, és máűr alig várom.
Nem mintha nem lenne rengeteg haverom, barátom stb (én lány vagyok, de vannak mind fiú mind lány barátaim).
Csak baromi nehéz összeegyeztetni a szabit, anyagi kereteket, íticél kívánségokat, ki hol nem volt még stb.
Így most egyedül megyek nyaralni.
Nem a világ vége:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!