Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmennétek a férjetek...

Ti elmennétek a férjetek nélkül nyaralni?

Figyelt kérdés
Tudniillik kijelentette, hogy ő sehova nem akar menni, menjek egyedül. Nagyon stresszes időszak van mögöttem és ránkférne egy hét pihenés, de vele akartam menni nem nélküle. :(
2013. márc. 24. 17:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
42%
Én elgondolkodnék a házasságom jövőjén, ha a férjem még a pihenéshez is lusta lenne. Konkrétan ez egy vicc. Amúgy én nem mennék el nélküle, de nálunk fel sem merülne ez, hogy külön nyaraljunk. Azért házasodtunk össze, mert egy család szerettünk volna lenni. Ebbe beletartozik az, hogy együtt éljük a mindennapokat, és együtt pihenünk, nyaralunk, kirándulunk. Barátnőkkel sem mennék, mert nem szingli p*csák vagyunk, hogy idegenek előtt riszáljuk magunkat. Az az időszak már elmúlt. A te helyzeted mondjuk más, mert nálunk egyikünk sem igényli azt, hogy külön töltsük el a szabadidőnket. Ezek szerint nálad a férjed arra vágyik, hogy egy hétre megszabaduljon tőled. Nálam ez elég indok lenne arra, hogy elkezdjek gondolkodni a váláson, és egy alapos beszélgetésnek vessem alá "életem párját". 24/N
2013. márc. 24. 18:01
 12/27 anonim ***** válasza:
59%
én elmennék,de elhívnám egy barátnőmet :S ő meg maradjon otthon unatkozni!
2013. márc. 24. 18:59
 13/27 anonim ***** válasza:
79%

Nézd Kérdező, az embereket nem ugyanaz pihenteti, ez természetes dolog. A párkapcsolat meg nem szabad, hogy arról szóljon folyamatosan (bár gyakori hiba, ez kétségtelen), hogy ki hogyan "áldozza fel" magát a másikért, amikor egyébként könnyedén megoldhatóak lennének a problémák úgy is, hogy mindketten azt tehessétek, ami nektek jó, nem kötelező valakinek szenvedni.

Nálunk a zasszony pl. szeret strandolni nekem víziszonyom van, neki bejönnek az ilyen wellness-dolgok, engem meg a világból ki lehet üldözni vele. Aztán vannak persze más dolgok is, amiket mindketten szeretünk.

Tehát mondjuk 15 éve soha, percnyi feszkó nem volt belőle, hogy Ő lemegy anyósékkal a Balatoni nyaralóba, ők kistrandolják magukat amíg én elvagyok itthon, aztán pár nap múlva utánuk megyek, és akkor együtt elmegyünk kirándulni vagy bármit, amit mindketten szeretünk.

Miért kell méga pihenésből is feszkót meg átkozott elvárásokat gyártani???

2013. márc. 24. 19:15
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem gyártom a feszkót. Csak szeretnék pihenni és természetesen olyan helyre mennénk, amit közösen választunk ki. De ma a képembe vágta, hogy ő nem akar sehova menni neki az itthonlét a pihenés. Érdekes a volt barátnőivel rendszeresen eljárt...ezért vagyok elkeseredve.
2013. márc. 24. 19:26
 15/27 A kérdező kommentje:
Pontosan jól leírta a 12-es a véleményemet erről, én is így gondolkozom. Egyedül nem szeretnék, mert nem akarom, hogy kikezdjenek velem, meg egyáltalán a férjemmel szeretnék kikapcsolódni. Ez talán nem normális dolog??
2013. márc. 24. 19:27
 16/27 anonim ***** válasza:

a házasság előtt, a járás időszakában ez nem derült ki? én elég jövős-menős vagyok, a párom meg pláne. otthonülős pasi mellett tuti nem akarnék megöregedni.

ne mondd, h ennyire érdektelen, magának való a férjed! nem szeretne szép tájakat látni? úszni a tengerben? vagy enni egy finom vacsit egy hangulatos görög étteremben?

van valami hobbija egyáltalán? tud lelkesedni bármiért is?

2013. márc. 24. 19:31
 17/27 anonim ***** válasza:
37%

Igen, erről kéne szóljon ez, hogy egy hét édes kettesben De ha neki nincs rá igénye, akkor ott már baj van..na nem a nyaralással, hanem a házassággal!

Kérdező, szerintem fogadd el a 6-os ajánlatát, lehet jobban jársz :)

Ilyen férj, mint a tiéd...az eszem megáll.....

2013. márc. 24. 19:48
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Hát, figyi... Én 1,5 éve sinli vagyok. A tavaéyi nyarat kihagytam, és álltaira megbántam.

Most tök egyedül megyek június elején nyaralni, és máűr alig várom.

Nem mintha nem lenne rengeteg haverom, barátom stb (én lány vagyok, de vannak mind fiú mind lány barátaim).

Csak baromi nehéz összeegyeztetni a szabit, anyagi kereteket, íticél kívánségokat, ki hol nem volt még stb.

Így most egyedül megyek nyaralni.

Nem a világ vége:-)

2013. márc. 24. 19:59
 19/27 A kérdező kommentje:
Ráadásul még a pénz sem lenne per pillanat probléma, lehet hogy jövőre már nem engedhetnénk meg magunknak. Egy hét Görögországban, én imádom, de ő hallani sem akar róla. :( Amikor jártunk, akkor mentünk kirándulni...
2013. márc. 24. 20:25
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem, nem tud lelkesedni semmiért...én viszont igen, elég különböző természetűek vagyunk. Depressziós alkat.
2013. márc. 24. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!