Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennetek plasztikai mütétre a ferjetek tudta nelkül?
Nem, mert szerintem meg ijedne, hogy hova tűntem, meg amúgy is kell, hogy pesztráljon a műtét után. Szerintem azért illik szólni. Nálunk pl. egy orrplasztika nem akkora kiadás, hogy úgy kelljen tervezni, meg meggondolni, de azért csak szólok neki, hogy te Jenő, azon gondolkodok, hogy megműttetem az orromat, Jenő, voltam konzultáción, Jenő jövő héten megyek.
Most nem az, hogy megkérdezem, hogy "megengedi"-e, hogy a fejemen lévő horgas orrból csináltathatok-e egy "normálisat", de hát azért egy műtét bármilyen műtét előtt szólok neki, másnem azért, hogy ne csodálkozzon akkorát, ha nem kelek fel az altatásból..
Közös kassza,közös élet,nem fér bele a titkolózás.
Régen rossz ha titokban kell bármit
mi már beszélgettünk erről. mondta, ha a szülés után nem olyan lenne a mellem mint az elvárható, akkor nyugodtan műttessem meg, támogat.
pénzt nem kérnék rá, elvégre az én mellemről van szó, nem az övéről :) külön kasszán vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!