Mit csináljak? 17 évesen kidobtak otthonról?
És mit csinálsz otthon? Milyen segítség az, amit nem vesz észre? Elraktál 2 tányért? Segíts annyit, amit már észrevesz, nyilván egy full elmosogatást csak észrevesz, főleg ha kiveszed a kezéből.
17 éves vagy, hamarosan saját életed lesz, ideje kipróbálni, hogy milyen felnőttnek lenni.
Köszönöm a normális válaszokat!!! :)
a többit leszarom ;)
Teljesen mindegy, hogy segít vagy nem segít, egy gyereknek, mert ha 17 éves, akkor is gyerek NEM DOLGA A HÁZIMUNKA! Az ő dolga, hogy iskolába járjon és tanuljon, a saját képességeihez mérten pedig a legjobb eredményt hozza.
Nem is tudom egyesek miért várják el a segítséget, egyedül nem tudtok felmosni, vagy nem tudtok elmosogatni? A munkahelyetekre is utánatok rohangálnak segíteni? Mert érdekes, de felénk mindenkinek megy minden segítség nélkül.
És egy érettségi előtt álló gyereknek elég sokat kell tanulnia. Ha délelőtt iskolában van, délután hazamegy, estig tanul, utána mégis mikor ugráljon nektek?
Ezt tényleg komolyan gondolták? Elbeszélgettél már velük?
Az alvási problémádra meg megoldást kellene találnod. Pl nyugtató zene?
válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad. Egyáltalán nem értelek. Vagyis te nem érted a helyzetet. Szerinted nem létezik, hogy egy szülő/nagyszülő ilyet mond egy gyereknek, max. ha tényleg ludas? Ugyanis szerinted a kérdező biztos, hogy nem segít,meg felesel, este jár haza (ezeket honnan veszed?). Amikor meg leírja, hogy segít, csak nem látják meg, akkor megint támadod, hogy ez nem így van.
Tudod, én is ezt éltem át! Anyámék alkeszok voltak. Gimibe jártam. Minden szombati napom abból állt, hogy forgótárcsás mosógéppel kimostam az egész családra(5 fő), feltakarítottam az egész lakást.
S tudod hányszor kaptam meg, hogy menjek el otthonról?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!