Mit csináljak? 17 évesen kidobtak otthonról?
jézusom első, normális vagy? még ilyen igazságtalan bánásmód mellett a kérdező pitizzen meg sütögessen sütit?? sosem értettem hogy képesek ilyen hülyeségeket tanácsolni itt egyesek.
kérdező, nem dobhatnak ki, fiatalkorú vagy még.
Hát vannak itt, akik nagyon furán képzelik a világot.
1) A gyereket igenis ki lehet rakni otthonról. Persze nem úgy, hogy menj ahova akarsz, ezt a nagyszülők nem jól tudják, hanem úgy, hogy szépen állami gondozásba adja. Illetve először beadja egy átmeneti otthonba (és ezt bizony rohadtul megteheti).
2) A konfliktusok nem úgy szoktak kialakulni, hogy néha nem ágyaz be, és ezért kirakják az embert. A kérdező teljesen nyilvánvalóan elhallgat dolgokat, ferdít, úgy is mondhatjuk hogy hazudik. A kérdező nyilván visszaszólogat, amúgy sem segít otthon, reggel lelép, este hazamegy, a kaja a hűtőben van, házimunka nuku. Jól sejtem a szitut? A nagyszülők meg rohadtul megunták.
Én sem hiszem, hogy ennyi lett volna az oka. Egyébként meg, ha tudod, hogy rendmániás, akkor miért nem figyelsz oda? 5 perc, ha már úgyis késésben vagy, akkor nem mindegy? Egyébként meg ha az iskolából késel el rendszeresen, és tele vagy igazolatlan órákkal akkor ez ügyben őket vehetik elő, nem csodálom, ha mérges.
Beszélj vele, kössetek kompromisszumot, hogy jobban odafigyelsz ezentúl. ha hajthatatlan, akkor kérd meg, hogy segítsen kollégiumot találni. Ha ez sem működik, akkor még felkeresheted a kerületi gyermekvédelmi irodát, hogy gondoskodjanak az elhelyezésedről 18 éves korodig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!