Szüleim nem tudják feldolgozni betegségemből adódó problémákat. Mit csináljak?
Figyelj, nekem is volt már hasonló bajom, vegyél HOVÁ-t, a veséiddel nem lesz semmi baj, ha mégis rosszabbul leszel 100%, hogy kapsz majd kellő segítséget. A problémád valószínüleg tényleg pszihoszomatikus, vegyél rá HOVÁ-t, járj közösségbe, meglátod jobban leszel.
Esetleg, ha menj el 2 havonta szürésre, meglátod minden rendben lesz.
én sem tudtom, muszáj, a bőröm szárad is...
fiú vagyok, 29 éves, és eljegyzésemnek lett annyi...stb.
Vastagbél probléma igazolódott valamelyest, nem gyulladás, hanem valami bél renheség stb.
A bélrenyheségre rostban és növényi olajokban gazdag étrendet lehet kezdeni. Lenmagolaj, tökmagolaj, sok saláta, korpa stb.
Nem értem, az eljegyzésed hogy jön ide, de abból, amiket írsz, nekem egyre inkább az jön le, hogy nagyon rossz passzban vagy. Ez természetesen kihat az egészségi állapotodra is, a stresszes állapot, amiben vagy, összezavarhatja a vércukorháztartásod, ami túlzott folyadékfogyasztáshoz is vezethet.
Továbbra is a lelki oldalra ható terápiát (hogy ez egyéni pszichológussal, vagy csoportos, az már szinte mindegy) ÉS azzal együtt teljes életmódváltást javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!