Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet feldolgozni?

Hogyan lehet feldolgozni?

Figyelt kérdés

Anyukám párja ma halt meg! :( hogyan tudok neki segiteni? édesapámat 10 éve temettük el, a mostani párjával nagyon jól megvoltak, 1 hónapja került kórházba és ma halt meg :S

milyen szar igy kezdeni az újévet!!!

nagyon nagyon rossz érzés!

2013. jan. 1. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

Őszinte részvétem!

Ezt feldolgozni soha nem lehet de tovább kell tudni lépni majd az idő segíteni fog édesanyádnak törődj vele ne engedd neki,hogy depresszióba essen! Feldolgoznia még nehezebb lesz talán hiszen édesapádat is elvesztette, tehát most a második embert veszítette el így még nehezebb de "túl fog tudni lépni"

2013. jan. 1. 19:28
 2/3 A kérdező kommentje:

kedves első. köszönöm "kedves" szavaid, inkább nem reagálok rá.

második: igen ez a legborzasztóbb hogy már másodjára... mellette vagyok, segitek mindenbe, de mindenkit nagyon megvisel!

2013. jan. 1. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Légy sokat anyukáddal! Próbáld elterelni a gondolatait! Segíts neki amiben csak tudsz! Kedveskedj neki! Mondd el neki hogy nagyon szereted,és hogy mellette állsz! Most ennyi amit Te megtudsz tenni! Sajnos mást,nem... :-(

Részvétem Nektek!

2013. jan. 6. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!