Mit lehet tenni, ha apám már kétszer felpofozott? Egyszer el is zavart anyámhoz?
Apámnál vagyunk elhelyezve tesómnál. Eddig nem volt vele semmi baj, de mostanában kész idegbeteg. Mindenért ordibál velünk, főleg velem. Már a múltkor is felpofozott, és elzavart anyámhoz (holott papír van róla hogy nála kell legyek) Most megint megtörtént, bár el nem zavart.
Úgy tudom hogy a gyereket nem lehet verni, ez benne van a családjogi törvénybe. Odaköltözhetek nagyanyámhoz? Neki köteles gyerektartást fizetni?
Nézd, szerintem nem vagy te totál hülye, mert látod, hogy hol van benned is a hiba. Apád is biztos látja magában.
DE te csinálod a folytonos feszültséget. Oké, hogy kamasz vagy, lázadsz, mindenkinél okosabb vagy. Csináld. De ne ennyire:) Ha kicsit átgondolnád a dolgaidat, ő sem így állna hozzá. Úgy emlékszem azt írtad 16 vagy. Egy ilyen korú fiatalnál már meg lehet adni a bizalmat, csak erre rá kellene szolgálnod. Nem cs.sztetni akár az apád. De neki meg az a dolga, hogy a maximumot hozza ki belőled. Ha ez lehetséges. Ezt neked kell eldöntened. Duzzoghatsz, felkaphatod a vizet mindenért. És akkor ennek megfelelően kezel. Ha változást akarsz változtass.
(szerintem tőlem már többször kaptál volna)
Sajnos , pont attól félek, hogy arra fog rájönni, es ugy néz ki, hogy igy is lesz. Igy lehet pokolra kuldeni valakit, önmarcangolas altal
A pszihológus
Az a baj a kérdezővel, hogy nem tud szöveget értelmezni, gyerek még, és műveletlen is, nem eléggé olvasott, és emocionálisan fejletlen. Nem rosszindulatból mondom kérdező, de fel kellene nőnöd. Az még olyan 4-5 év.
(aki meg pszihológusnak vallja és írja magát az jobb lenne ha szintén vagy felnőne vagy észrevenné, hogy megbukott az egyetemen...)
Nem buktam meg, ti buktatok meg emberileg mind, akik helyeslik a pofonokat, agresszió agressziót szül es nem az ököl a megoldas!
Ösember logika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!