Mit lehet tenni, ha apám már kétszer felpofozott? Egyszer el is zavart anyámhoz?
Apámnál vagyunk elhelyezve tesómnál. Eddig nem volt vele semmi baj, de mostanában kész idegbeteg. Mindenért ordibál velünk, főleg velem. Már a múltkor is felpofozott, és elzavart anyámhoz (holott papír van róla hogy nála kell legyek) Most megint megtörtént, bár el nem zavart.
Úgy tudom hogy a gyereket nem lehet verni, ez benne van a családjogi törvénybe. Odaköltözhetek nagyanyámhoz? Neki köteles gyerektartást fizetni?
Ha már igy elmérgesedett a helyzet, óva intelek attól, hogy tudass barmit is. Saját magad alatt vágod a fát, ha egyszer megütött még meg fog ütni.
Menj a nagymamához inkább, mikor munkában van apád, 18 as voltam
Úgy látszik ma ezek a vádló hangú, eröszakot pártoló emberek irnak, "türd el" "bird ki" kerj bocsanatot" " biztos megerdemelted" " en meg is ölnelek" "joga van ütni, jól teszi" , ennyi tönkretett tönkremyomoritott lékek es csodálkozunk , hogy rosszak az emberek!
Más kedvenc tárgyainak a tönkretétele is agressziónak minösül
18-as
először is pszichológia, nem pszihológia
másodszor akkor voltál te pszichológus, amikor én az anyakirálynő. Lehetsz te is kb 16 éves, ha jól sejtem. Ne tömd a kérdező fejét baromságokkal, főleg ne úgy, hogy hazugságok mögé bújtatod (mármint, hogy pszichológus lennél.)
Tudod én azért ha mást nem is, a szakmámat biztos le tudnám helyesen írni...
Kedves! Az idegbeteg ember/apa mindig robbanhat. Ha azt mondod, hogy tudod, hogy nem fog, akkor nem az:) Egyszerűen kikészíted. És még tudod is hogy mikor lehet és mikor nem vele beszélni. Miért vagy olyan mérhetetlenül buta hogy felpofoztatod magad ahelyett, hogy csendbe maradnál, és ha lenyugszik (bár gyanítom annak is te vagy az oka, hogy mérges rád), akkor mondod el mi bánt, mi zavar.
A hülye tesódat szokta amúgy bántani? Nem fura számodra ha nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!