Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a hátránya a házasság...

Mi a hátránya a házasság előtti együttélésnek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 16:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

Az, hogy jön ide sírni hogy nem akar elvenni a barátom miért?

Miért venne el megcsinálsz mindent mint egy feleség akkor minek tenné meg.

2013. márc. 20. 18:28
 12/15 anonim ***** válasza:
46%

11-es, az azért nem biztos (mint ahogy több példa is mutatja, mondjuk az enyém is). De igen, én is hallottam már hasonlót. Azt hiszem, pont ebben a kategóriában olvastam én is. Előfordulhat.

8-as voltam.

2013. márc. 20. 18:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mikor a mostani férjemmel összejöttem, ismertem már pár éve, az ismerősi körből.

Összejöttünk, 3-4 hónap után összeköltöztünk.

Másfél év után összeházasodtunk.

Lassan 5 éve együtt vagyunk, most várom első babánkat.

Soha nem tudnék olyannal összeházasodni, akivel még nem éltem egyyütt. Ez olyan dolog, hogy meg kell tapasztalni, hiszen a mondás is úgy tartja, hogy lakva ismered meg a másikat, ami nagyon igaz! Ja és soha nem tudnék a férjem nélkül élni. Az 5 év alatt alig volt talán pár nap, hogy ne együtt aludtunk volna.

2013. márc. 20. 19:19
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) Mindenkinek ment a zöld kéz:) Köszönöm hogy foglalkoztok a kérdéssel!
2013. márc. 20. 19:57
 15/15 anonim ***** válasza:

szerintem semmi. igaz, a mi házasságkötésünk még sokat várat magára, de immáron 4 éve együtt élünk. majd ha eljön az ideje, esküvő is lesz. természetesen azért költöztünk össze anno, mert tudtuk, hogy ha minden jól megy, akkor együtt is szeretnénk maradni életünk végéig.

inkább abban látom a gondot, ha egy pár sokáig csak járogat egymással, és 5-6 év után költöznek össze. mi viharos gyorsasággal lezavartuk az összebútorozást, egymáshoz csiszolódtunk lakva is, soha nem fogom megbánni. :)

2013. márc. 20. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!