Elegem van a sógornőmből! Szerintem ez már nimfománia! Barátnő, barát, saját maga. Hogyan kezeljem?
Engem is zavarna.
Szerintem nincs más lehetőség, mint egyenesen beszélni vele, megmondani, hogy téged zavar ez a közönséges, gusztustalan viselkedés.Kérd meg, hogy fogja vissza magát,legalább akkor, mikor ott vagytok Ti is.
Őszintén szólva,elég közönséges,és primitív nő lehet...
Hasonloak a szexualis szokasaim is igenyeim a sogornojeloltedehez,de soha nem jutna eszembe,hogy a szexpartnereimet a szuloi hazba vigyem.
En a helyedben megbeszelnem vele a dolgot,es tudatnam vele,hogy ott senki nem kivancsi a nemi eletere.
Nem hiszem el,hogy egyikotok sem szolt neki arrol,hogy ez szamotokra zavaro,es legyen tekintettel a kiskoruakra.
Bar ezek alapjan nem hiszem,hogy tul nagy ertelmi szintel rendelkezik a csaj.
Mi az egyik baratnommel berelunk egy kis lakast,es ott eljuk ki a szexualis vagyainkat.Egymast nem zavarjuk.Es igy masokat sem,es nem kell visszafognunk magunkat.
De azelott sem hurcoltam haza a szexpartnereimet,hogy a csaladom szeme lattara es fule hallatara eljek szexualis eletet.
Mindig volt hova menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!