Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van a sógornőmből!...

Elegem van a sógornőmből! Szerintem ez már nimfománia! Barátnő, barát, saját maga. Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Amikor a páromnál vagyok hétvégén,természetesen találkozom a hugával,ugyanis velük lakik otthon.Mivel egymás mellett van a szobájuk,és vékony gipszkarton falak vannak,mindent áthallani,és őt nem is zavarja.Rohadt idegesítő,hogy amikor magára zárja az ajtót,maszturbálni kezd,és olyan rohadt hangosan élvezi,hogy hallgatnunk kell a végéig!Már volt olyan,hogy a párommal szeretkezni szerettünk volna,de megtörte a romantikát a huga visítozása.Elment a kedvünk az egésztől.Aztán olyan is előfordult,hogy a nagy barátnője nála aludt.Párom hajnalban elment dolgozni,próbáltam visszaaludni,de mit hallok?A drága sógornőm hatalmasakat nyög a barátnőjével együtt!Sőt,amikor az exe nála "aludt",szintén ezt kellett hallgatni.A mostanival skypon szokott beszélni,és előfordult hogy szexcamoztak.Szintén az orgazmusára kellett elaludnunk.Az is durva volt,amikor a laptopján kerestünk közösen egy képet,erre a kereső kidobta az undorító képeit,amit a mostani párjával készítettek.Össze vissza van élvezne rajta minden és mindenki.És zavarba sem nagyon jött!Engem nem érdekel mit csinál,a saját magánügye,de nem akarom,hogy rám is tartozzon!Senki se mondja azt,hogy irigy vagyok rá,vagy a szexuális életére/étvágyára,mert nem!Nagyon jól megvagyunk a párommal.De idegesít,hogy nyögésre kelünk-fekszünk!Annyira benne van a dologban ez a nő,hogy még öltözés közben is nyög-és ez komoly!

2013. márc. 19. 20:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
56%
Találkozzatok nálad. Ha az a szülei háza akkor az a húga háza is nem csak a párodé, ha meg csak a párodé rakja ki a húgát. Miféle kiskorúak vannak ott? Viszed a gyerekeid is? Kicsit nekem zavaros, hogy ki hol van...
2013. márc. 19. 20:54
 12/31 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok,nincsenek gyerekeim!Ez egy hatalmas családi ház.A párom vásárolta pár éve.Ott lakik "egyenlőre" a családja is.Az apja külföldön él,az anyja (anyósjelölt) otthon,párom huga is szintén-akiről szó van,és a párom,na meg van 3 kistestvére!Nálam nem találkozhatunk,mert neki nehézkes innen a bejárás a munkahelyére,főleg hétvégén.De én tudok onnan járni.
2013. márc. 19. 21:08
 13/31 anonim ***** válasza:
93%

Neki már mondtad ezt?

Mert ha nem, akkor mire vársz?

2013. márc. 19. 21:08
 14/31 anonim ***** válasza:
8%

Nekem betegesnek tunik a dolog, nem a sajat testverenek akarja felpiszkalni a fantaziajat?

Úgy tunik mintha feltekeny volna a batyjara es kelletne magat neki.

Lehet szex is volt köztuk...

2013. márc. 19. 21:10
 15/31 A kérdező kommentje:
Ő párszor hallotta.Sajnos mindig nekem van akkora "szerencsém" hogy halljam.
2013. márc. 19. 21:10
 16/31 A kérdező kommentje:
Te normális vagy??? Szerintem te vagy beteg!
2013. márc. 19. 21:11
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező, nemrég még 24 éves voltál, mostmár csak 22?
2013. márc. 19. 21:11
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
ma 21:11: A barátja húga 24, nem a kérdező.
2013. márc. 19. 21:14
 19/31 A kérdező kommentje:
A huga 24!! Én 22 vagyok!
2013. márc. 19. 21:16
 20/31 anonim ***** válasza:
74%

Nekem valahogy úgy tűnik hogy téged akar evvel idegesíteni.

Talán nem jöttök ki jól egymással?

2013. márc. 19. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!