Gyermekem apja 1éve nem fizet gyerektartást. Nincs bejelentett munkahelye, köteles fizetni?
Figyelt kérdés
Ha nincs bejelentett munkahelye akkor is kötelezik a fizetésre?Mi van akkor ha nem jön el?
A gyerekhez ragaszkodik, 2hetente el akarja vinni,oda is adom neki mert a birosàgon azt mondtàk köteles vagyok odaadni,mert ha nem én jöhetek ki rosszul a tàrgyalàson.
Volt màr valaki ilyen helyzetbe??
2013. márc. 19. 16:14
21/23 anonim válasza:
Azért hagytad el az apukát, mert már nincs munkája?
22/23 A kérdező kommentje:
Hát nem én hagytam el.....hanem elcsábitotta egy 16 éves kislány!
2013. márc. 27. 17:44
23/23 JulesM111 válasza:
Most őszintén, ha nincs munkahelye mégis hogyan fizessen?
Az, hogy szerinted feketén dolgozik, az egy dolog, ne
Ne legyetek már ennyire pénzéhes szemetek, hogy kitapossátok a nelét is korábbi férjeteknek. Nem is csodálkozom, hogy elváltatok, és a kutyának sem kellesz párként.
Mikor elváltatok arra számítottál, hogy exférjed majd eltart, és még olyan is az eszedbe jut, hogy a gyermeteket nem láthatja? Ezért szégyelld magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!