Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így velem a...

Miért viselkedik így velem a saját anyám? Elviselhetetlen. Gyűlölöm.

Figyelt kérdés
Hol is kezdjem ..mióta megtudta, hogy egy leszbikus párkapcsolatban éltem 1 évig, kitagadott :) ..Olyanokat vágott a fejemhez, hogy biztos nem ő szült meg engem, ugyanis belőle biztos nem jött ki ilyen abnormális, gusztustalan gyerek ..14 éves vagyok ..mielőtt elkezdenétek nekem itt pampogni, hogy nemtudhatom magamról még biztosan, hogy mi vagyok és kivagyok ..elég érett vagyok már, ugy érzem :) ..És ugye most itt a nagy kérdés, hogy melyik gimnáziumot tegyük a rangsorban első helyre ..abba a gimibe szeretnék menni, ahova a legjobb barátnőm, és a volt barátnőm jár ..ő meg azt mondta,hogy én nemdönthetem el, hogy melyik iskolába szeretnék menni, ez az ő dolga stbstb. Meg, hogy nem megyek oda mert, hogy az a "b*zif*sz nyomorék" volt barátnőm is odajár ..meg ,hogyha akár egy 4-esnél rosszabb jegyet hozok, addig fog ütni míg ki nem javítom 5-ösre :D ..de most idézném szavat : " gusztustalan vagy, bárcsak meg se születtél volna, biztos véletlenül elcseréltelek a kórházban, esküszöm ha megtudnám ki az igazi gyerekem, simán odaadnálak" vagy "semmi nem lesz belőled, majd kint álllsz az utcasarkon és árulod a tested másoknak mert csak erre vagy képes" :) ..és had ne folytassam. gusztustalan amit művel velem. gyűlölöm teljes tiszta szívemből :) mit tegyek?..
2013. márc. 17. 17:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Meg a helyzet az,hogy az embereket ösztönből kifolyólag taszít a gyerekük szexualitása,pláne ha az nem olyan és nem a megszokott kor előtti.

Úgyhogy ezek olyan dolgok,amit az ember nem a szülőkkel oszt meg...

2013. márc. 17. 20:57
 22/26 anonim ***** válasza:
65%

Ez borzalmas!! nagyon sajnálom!

És remélem ezért amiket mond nem akarod magadat büntetni!

Nagyon fontos!

beszélj vele, hogy igenis ő hozott a világra!

és hogy nem csak egy hiba vagy, hanem egy érző tökéletes ember!!

ha nem válik be, akkor

amilyen gyorsan csak tudsz lépj le!

2013. máj. 12. 14:11
 23/26 anonim ***** válasza:
10%
Linda akkor nevelj ku.rvát a lányodból, hidd el nem egyedi eset!-.-" magyarország megújul...
2013. máj. 21. 13:02
 24/26 anonim ***** válasza:
8%
MINDENKÉPPEN UNDORITÓ,HOGY EGYÁLTALÁN 13 ÉVESEN MÁR TUL VAN BÁRMIFÉLE KAPCSOLATON!NE A LÁBADKÖZÉRE ÖSSZPONTOSITS KISANYÁM,HANEM TANULJ ÉS FOGADJ SZÓT ÉDESANYÁDNAK!
2013. nov. 14. 10:15
 25/26 anonim ***** válasza:
8%
R********* K*******
2013. nov. 16. 12:46
 26/26 anonim válasza:
71%

Bár látom hogy ez régi kérdés, de válaszolok.

Ez a probléma igenis létezik, az anyának nem ez a "feladata" hogy így beszéljen a lányával, neki kellene ezeket a kérdéseket feltennie, esetleg elgondolkozni, hogy hol rontotta el. Az ő dolga a nevelés. Az a baj, hogy csak ezt a sok szarságot látják az emberek, ez nem megoldás.

Tény hogy 13 évesen korai volt még egy kapcsolat, de attól még nem k-rva, az teljesen mást csinál.

Előbb rendezd magadba pontosan mit is akarsz és utána állj anyukád elé. Bármennyire is nem tetszik az anyukád, kénytelen vagy együtt élni vele egy darabig.

Mivel fiatal vagy munkát találni nehéz lenne, nem tudom ki javasolta ezt....

Egy közeli rokonnal kellene beszélned, apukáddal ha ő ott van veletek. Vagy "szihológussal" hidd el ő is sokat tudna tanácsolni :)

Ez az oldal azért van hogy segítsünk, nem azért hogy kritizáljunk.

Mellesleg Lindával sok pontban egyet értek.

2014. febr. 13. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!