Miért viselkedik így velem a saját anyám? Elviselhetetlen. Gyűlölöm.
na :) szóval.
én nem mondtam magamra, hogy én tudom, hogy leszbikus vagyok, mert nem ..ez még csak most alakul ki nálam, még felnőtt koromig bármi megtörténhet, lehet, hogy teljes mértékben csak a fiúk fognak vonzani ..és miért hazudnék ilyenekről? nem írtam volna ki ezt a kérdést ha nem fájna ahogyan beszél velem a saját édes anyám ..én lennék a világon a legboldogabb, hogyha elfogadna úgy ahogy vagyok és kimutatná azt, hogy szeret, és nem ítélkezne ennyire felettem és más emberek felett is ..
A nagy probléma az,hogy egyes szülők nem bírják elviselni,ha felnő a gyerekük és már nem ők irányítják őket.
Az még nagyobb hátrány,ha a gyerek koraérett.
6-os válaszára visszatérve,hallatlannak tartom,ha valaki a kora miatt meghazudtol valakit.Merthogy még csak 14 éves csitri.Valószínűleg még őszintébb is,én azt mondom.
Én pl.soha nem fogom elfelejteni,hogy az én anyám mindent valami állatias reakciókkal reagált le és már nem 14 vagyok,kis csitri,hanem 40 éves nő,akinek másokkal ellentétben nem kötelességből van gyereke,hanem,mert szereti az anyaságot,ebből kifolyólag bármi is van a gyerekemmel én segíteni fogok neki és másoknak is.Különösen a hsaonló korú gyerekeknek.
Nem túlságosan érdekel a lepontozásotok,mivel az én gyerekem ítélete a döntő:aki azt mondja ne legyek olyan,mint a többi anya,mert az nem jó!Ők olyan szigorúk és szomorúk!
De persze a ti gyereketek ha normális korban érik az jó,de ha nem nem,ne reagáljátok le úgy,ahogy a pontozátotokban,olyan iszonyatosan primitíven.
"mielőtt elkezdenétek nekem itt pampogni, hogy nemtudhatom magamról még biztosan, hogy mi vagyok és kivagyok ..elég érett vagyok már, ugy érzem :) "
"na :) szóval.
én nem mondtam magamra, hogy én tudom, hogy leszbikus vagyok, mert nem ..ez még csak most alakul ki nálam, még felnőtt koromig bármi megtörténhet, lehet, hogy teljes mértékben csak a fiúk fognak vonzani ."
Na, akkor dontsd el, hogy tudod ki vagy es mi erdekel vagy nem....
Igen,ő még ezt nem tudja,a problémája még,gyerekkorából kifolyólag is az anyja reakciójával van,ezért is fordult hozzánk.
A mai internetes világban pedig sajnos sokkal korábban érik a szexualitás.
A mi tinédzserkorunkban nem volt egy gombnyomásra letölthető mindenféle szexfilm és ugye az internetet már ált.iskolában tanítják,úgymond a negatív tananyaghoz ők könnyebben hozzájutnak számítástechnikai tudásukból kifolyólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!