Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked/párodnak van olyan...

Neked/párodnak van olyan feltűnő külső hibád, amiről azt gondoltad nem elfogadható?

Figyelt kérdés

4 éve van egy barátnőm,az arcán égési sebek vannak,eltakarni sem tudja.Nekem így is szép,belenézek a szemébe és a mai napig elbűvöl.Elmondta nemrég,hogy évekig abban a hitben élt,hogy őt ez miatt soha senki nem fogja szeretni.

Nektek,párotoknak van olyan külső hibátok ami másoknak feltűnő vagy zavaró?Vagy ti is hittétek ezt régen a külső hibátok miatt?

30/F

2013. márc. 16. 15:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Bokámtól a térdemig egy baleset miatt van 1 hosszú heg forradás :Teli vagyok fémmekkel : Annyira szégyeltem ,hogy évekig nem jártam strandra és a legnagyobb melegben is hosszú vékony nadrágot hordtam : Majd összel megismerkedtem valakivel aki az első randi után strandolni hivott : Elmondtam neki hogy ,én soha nem megyek starndra mert/ szépség hibás vagyok / Azt mondta ,hogy mondjam meg vagy mutassam meg mert ő ezt nem érti : Nagy nehezen megmuttam neki : Erre az volt a válasz mindenkinek kell 1 harci sérülés ,és viseld Büszkén. büszkén mert aki túl él 1 balesetet az igazi harcos : 15éve volt ma már nem érdekel ki mit mond ha megérdezik mi ez akkor azt mondom életem komoly harcának nyoma :

Hálás vagyok mot már 13 éve férjemnek ,hogy nem sajnálkozott rajtam és nem szégyel :

37 /N

2013. márc. 16. 16:01
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a felső állkapcsom áll jóval előrébb. Mondanom sem kell, hogy minden elalvásnál eszembe jut, hogy bárcsak össze tudnám szépen csukni a számat, mikor alszom. Az iskolai megaláztatottságról meg nem is beszélve... Műteni lehetne, de több millióba kerülne, és túl nagy és veszélyes műtét lenne. Könnyebb és olcsóbb elfogadni magamat. Párom elfogadott, ő így szeret, bármilyen nehezen is hittem el.

Neki is ramaty a fogazata. Alul hullámvasút, felül letört fog még gyerekkorból.

Lazább napokon szoktunk hülyéskedni, hogy ha lesz közös gyerekünk, reméljük nem a mi fogainkat örökli majd szegény. :)

2013. márc. 16. 16:16
 13/25 anonim ***** válasza:
hát engem ami legjobban zavar, az a szemem. Sajnos szemtengelyferdülésem van, soha nem lesz a bal szemem "egyenes" Szerencse a szerencsétlenségben, hogy befele áll, és az sem mindig, de balra nem fordul a szemem sajnos. Férjhez mentem, így szeret a párom, és a barátaimat sem zavarja, de én szörnyű undorítónak érzem az arcom emiatt. Látszik az esküvői fotókon, az összes fényképen, utálom az arcom. Nem is nagyon szeretem, ha fotóznak. Csak jobbról. A másik, hogy sokat híztam, és sajnos striás a bőröm, viszont emiatt magamat hibáztathatom, ez nem zavar annyira, már fogytam azóta, javul az önbizalmam is, de a szemem..... 2 műtét után sem változott, ez egész életemben elkísér. :(
2013. márc. 16. 16:20
 14/25 anonim ***** válasza:
89%

Egy rokonomnak (nő) autóbalesete volt, eltört az egyik nyakcsigolyája. Olyannyira, hogy kukázták és helyette műcsigolyát kapott.

A műtét miatt van egy kb 20 cm-es heg a kulcscsontja felett. Kérdeztem tőle, hogy nem akarja-e plasztikáztatni. Hatalmas vigyorral mondta, hogy dehogy, nagyon élvezi, hogy a frászt hozza az emberekre, mert elsőre azzal szokott poénkodni, hogy megkéselték az utcán.

Vagy egy másik ismerősöm, akit gyerekkorában elütött egy kamion. Szinte az összes csontja eltört, a belső szervei össze-vissza csúsztak. Tele van hegekkel, de a legszembetűnőbb egy U alakú heg az oldalán. (Bordaív mentén vágták fel) Ő ezzel poénkodik állandóan, hogy cápaharapás. Esze ágában sincs eltűntetni, jobban élvezi, hogy húzhatja az emberek agyát a cápás mesével :)

2013. márc. 16. 16:23
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
A barátomnak volt egy súlyos autóbalesete, azóta mindkét lábszárán van egy-egy 30 cm heg. Mikor megismerkedtünk, nem volt hajlandó rövid nadrágban járni, és mindenáron plasztikáztatni akarta, mert, hogy az milyen csúnya. Aztán mivel én soha nem foglalkoztam vele, úgy kb. 1 év után teljesen letett a műtétről, és egy kicsivel később már rövid nadrágot is hajlandó volt felvenni.
2013. márc. 16. 16:29
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Kiskoromban volt egy kutyás balesetem, az orrnyergemen viselem a foga nyomát. Általános iskolában rendesen kaptam miatta a szociálisan csökött osztálytársaimtól, anya azt mondta, hogy amint nagykorú leszek és el akarom tüntetni, nem áll az utamba. Most vagyok 23 és még megvan a heg. Ha kérdik mi az, akkor közlöm, hogy "arcon harapott egy kutya." Imádom nézni a reakciót :P
2013. márc. 16. 16:45
 17/25 anonim ***** válasza:

Nekem a hasamon van négy műtéti heg, borzasztó rondán, és rosszul varrták őket össze. Még csak három éve vannak ott, de én már nem is emlékszem, hogy milyen volt a hasam, mielőtt összevagdosták volna. Többnyire úgy vagyok vele, hogy hozzám tartozik, úgy fogom fel, mint egy tetoválást, de van, amikor rossz passzban vagyok, akkor borzasztóan utálom őket. Szerencsére a barátomnak így is tetszem, már hegekkel ismert meg.

20/L

2013. márc. 16. 16:46
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

1.Szőrös vagyok mindenhol,az arcomon is.iszonyú de ez van,ammenyire lehet gyantázom de ez nem lesz jobb.

2. Mindkét lábszáram csupa heg,kiskorom óta megmagyarázhatatlan allergiám van amit ha kivakarok heg marad utánna.suliban én voltam a leprás,vot idő mikor puderoztam de akkor is látszik.

3 igaz ezt csak a férjem tudja de van egy rosszul összeforrt gátsebem is,amit kezdek megszokni.

2013. márc. 16. 19:55
 19/25 anonim ***** válasza:

Nekem fent elől kiállnak a fogaim,plusz az első kettő sokkal nagyobb mint a többi. Genetika sajnos. Gyerekkoromban állandóan csúfoltak miatta,és komplexusos gyerek voltam emiatt. Tini koromban meg semmi önbizalmam nem volt!

Aztán úgy döntöttem egy napon,hogy nem érdekel a külvilág véleménye.Aki elfogad így jó,aki nem azzal meg nem is foglalkozok.

Ma már egy magabiztos 25 éves nő vagyok,és körülrajonganak a pasik.És ezt nem nagyképűségből rom,csupán ez az igazság! Ha magabiztos vagy,ha szereted önmagad,akkor ez kifele is sugárzik és senkinek nem fognak feltűnni a hibák,vagy ha fel is tűnnek,nem lesz olyan éles a kontraszt :)! Aki csúfol bárkit is az ilyen dolgok miatt,vagy megszól,arra meg tojni kell nagy ívben :)!

2013. márc. 17. 06:20
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Az arcom bal oldalán varrás nyomok vannak, mert gyerekkoromban arcon harapott egy kutya. Igazából annyira nem feltűnő, de én látom. Igaz már zavarni nem zavar. Más ilyen hibám nincsen, "csak" az, hogy szörnyen vékony vagyok. :( Egész gyerekkoromtól csúfolnak ezzel, ma már 29 éves vagyok és gyerekem is van, de még mindig csak 45 kg vagyok, és a mai napig csúfolnak. Iszonyatosan elkeserítő... pont olyan, mint amikor a kövéreket gúnyolják..

Férjemnek pedig itt-ott zsírmirigyek vannak a testében, lipóma vagy mi a szösz... ha végig simítom a karját, hepe-hupás, mintha apró labdácskák lennének a bőre alatt. Mondjuk engem nem zavar.

2013. márc. 17. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!