Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha ezt mondaná...

Mit tennétek, ha ezt mondaná a párotok? 19L

Figyelt kérdés

Szóval, beszélgettünk 1 lányról, hogy mennyire jóba vannak. A lány itt dolgozik kb 2 házzal arrébb egy "kocsmában". Azt mondta, azért nem csalna meg vele, mert hamar kitudódna. Érdekesen néztem rá, és utána mondta, hogy és azért sem, mert engem szeret. Nem tudom hova tenni ezt a dolgot.

Bízom benne, tudom hogy eddig nem csalt meg, de ez a kijelentése elbizonytalanított. 5 hónapja vagyunk együtt.

2009. szept. 15. 15:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
fiú vagyok, és sztem nem szeret téged. ha szeretne nem mondana ilyet. és nem mondaná azután, hogy "érdekesen" néztél rá, hogy szeret. gondolom vette a lapot...
2009. szept. 15. 16:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok jót jósolok neked. Gáz a pasi, dobd ki. Idő kérdése és félre fog dugni ez biztos. Ne várd meg.
2009. szept. 15. 16:58
 13/18 A kérdező kommentje:
Megpróbálok vele leülni mégegyszer, megbeszélni.
2009. szept. 15. 16:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát elszólta magát ez a fiú! Lehet, hogy még nem csalt meg, de ábrándozik a csajról. Még nagyon fiatalok vagytok. Ha megcsal, akkor nem szeret és akkor inkább hagyd elmenni.
2009. szept. 15. 19:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Lapát! Nem nagyon van mit beszélni. Ha a fél város nem fektette volna meg, akkor ő bizony megtenné. Bár szerintem még így is... Bocs.
2009. szept. 15. 19:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy a nő a munkatársába (pároméba) szerelmes, aki heti 1-2 alkalommal kezelgeti. És párom azt mondta, ne aggódjak neki nem jön be az a szilikon melles liba. És hogy nincs az a nő, akiért elhagyna. :S Persze...
2009. szept. 16. 10:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézd én ott indítanék egy pofonnal, ha a párom nem azt mondaná, hogy azért nem csalna meg akárkivel, mert szeret. Az olyan dumára ugranék, hogy azért nem csalnálak meg vele, mert ilyen meg olyan, meg hamar kitudódna. Könyörgöm! Azért ne akarjon megcsalni, mert szeret és nem kíván mást meg. Az meg, hogy megcsal-e esetleg kiderül. De nem biztos. Várj még egy kicsit, most még ne csinálj balhét, csak ha egyértelmű jelek lesznek!
2009. szept. 16. 10:23
 18/18 A kérdező kommentje:
Néha azért érzem, hiába lennének jelek, nem ismerném fel, hogy de megcsalt és ezek azok a jelek. :(
2009. szept. 16. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!