Ha a parotok azt mondana, hogy nem kell neki semmilyen ajandek szuletesnapra, egyebekre, mit tennetek?
Elfogadnam es nem eroltetnem!
A kenyszered, amit erzel, hogy vegyel neki valamit a neveltetesedbol fakad. Tudom, mert engem is igy neveltek a szuleim.
Most egy olyan parom van, akit mindennel jobban szeretek, o viszont nemhogy a nevnapokat nem unnepli, de meg a sajat szuletesnapjat sem. Nekem elmagyarazta, hogy miert, en megertettem es elfogadtam. A nagy napon mindig adok neki egy kulonleges puszit, de semmi ajandekot nem veszek, es nem varom el tole, hogy o vegyen nekem valamit. Es ez nalunk igy van jol.
A legtobb rokonom ezen az elejen kiakadt, de nem erdekel, hogy masok mit gondolnak, vagy mit mondanak. Mi igy elunk boldogan, es mar en sem erzem egyaltalan a hagyomanyok kenyszeret a vallamra nehezedni, amikor valami unnep kozeledik. Aki azert megsertodik ram, vagy megharagszik, mert karacsonykor nem kap ajandekot, azzal nem foglalkozom tobbet. Persze ilyen nincs, mert az osszes baratom/rokonom tudja, hogy en szeretem oket es az szamit mit teszek a kapcsolatban, nem az, hgy mit veszek!
Ez egy próba, ne dölj be neki.
Lepd meg valamivel bármit is mond, legalább kiderül - számodra is - mennyire ismered.
És a lepd meg valamivel szó szerint értendő, tényleg meglepetés legyen, tehát valóban lepd meg.
a sógornőm a tesóm 30. szülinapjára bulit szervezett és egy hastáncosnőt hívott meg .... nagy volt az öröm :)
egy másik ismerősöm meg egy sztriptíztáncosnőt a férje 50. szülinapjára
különben csatlakozom a fentiekhez, pl. egy wellness7vége
Jokat irtok, igy minden alkalomra lesz valami, amivel elo rukkolhatok. :)
Utolso elotti: Proba? Minek a probaja? Mar evek ota proba alatt vagyok? Mindig adok neki, de nem kell neki. Meg van mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!