Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a parotok azt mondana,...

Ha a parotok azt mondana, hogy nem kell neki semmilyen ajandek szuletesnapra, egyebekre, mit tennetek?

Figyelt kérdés
A ferjem sosem igenyel semmit, viszont rosszul erzem magam, ha nem adok neki valamit. Ha adok neki valamit, nem hasznalja. Eldobni ugye nem dobja el, de akkor minek vegyem meg, ha nem kell neki? Nem porfogo dolgokrol beszelek, mert azokat en sem szeretem. Akkor ne vegyek neki semmit? Mindennap fozok, igy kajaban igy is mindig azt kapja, amit csak akar, szoval azzal sem tudok kitunni unnepnapon.
2011. máj. 11. 00:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azt, amit mond.

Egyébként ajándékozd meg magaddal, oszt kész. :)

2011. máj. 11. 03:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Tortát is süthetsz, fondant-ból rengeteg ötlet van. pl szextorta :)
2011. máj. 11. 04:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Élményt ajándékozni a tökéletes megoldás szerintem: mozi, színház, étterem, kirándulás, koncert, kiállítás, vurstli, csónakázás, tesztvezetés, csillagnézés vagy csak szabadidő :)... te ismered.

Legutóbb páromnak egy hétvégi városnézést intéztem egy döntôs focimeccsel összekötve külföldre. Családdal közösbe vettük, fapados megoldásokkal ugyanannyi volt, mint külön-külön a kisebb ajándékok és jól jött neki nagyon már a pár nap egyedüllét, mert kisbabánk van.

(Mondjuk nálunk "nagy" családi ünneplések vannak, amit ugyan mindenki cikinek tart, de mégis jó, mert legalább ilyenkor - évente 5-6 alkalommal - összejárunk egy fél napra. Egyébként mindig lenne vmi fontosabb és sürgősebb...)

2011. máj. 11. 04:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha csontkovácshoz akar menni, akkor látod, máris megtaláltad a tökéletes ajándékot :)
2011. máj. 11. 07:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Az én férjem is mindig azt mondja, hogy neki nem kell semmi, aztán meg tökre örül az ajándéknak. :) Én általában vásárlási utalvánnyal lepem meg, azzal nem lehet mellé lőni. Tavaly a bicikli boltba kapott utalványt, idén a kondi boltba. Attól függ, mikor mi érdekli éppen. De nagyon örül, mert úgyis ott vásárol, így legalább vehet magának ezt-azt.
2011. máj. 11. 08:46
 16/17 Darcy01 ***** válasza:

Én is azt tanácsolom, hogy valami élménnyel lepd meg. Találj ki magatoknak valami jó kis programot, szervezd meg és hajrá:)

Amúgy az én párom is ilyen, nem kér semmit, a felesleges dolgokat (kis csecsebecs, mütyűrök) nagyon nem szereti, amire meg szüksége van, azt meg megveszi magának akkor és ott amikor kell, ezt mondja mindig nekem.

Szóval most én is egy programot találtam ki neki közelgő szülinapja alkalmából.

2011. máj. 11. 10:24
 17/17 anonim ***** válasza:

jaja, vidd el valami szép kis hegyi faluba, egy nyugis panzióba. vagy ha szereti a gyógyfürdőket, akkor wellnesselni :D ha közel éltek Bp-hez, akkor az Aquaworldbe.

ezek ajándékok is meg nem is. szerintem az élmény a legjobb ajándék, örökre megmarad és nem kopik, nem megy tönkre :D

2011. máj. 11. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!