Ha a parotok azt mondana, hogy nem kell neki semmilyen ajandek szuletesnapra, egyebekre, mit tennetek?
Azt, amit mond.
Egyébként ajándékozd meg magaddal, oszt kész. :)
Élményt ajándékozni a tökéletes megoldás szerintem: mozi, színház, étterem, kirándulás, koncert, kiállítás, vurstli, csónakázás, tesztvezetés, csillagnézés vagy csak szabadidő :)... te ismered.
Legutóbb páromnak egy hétvégi városnézést intéztem egy döntôs focimeccsel összekötve külföldre. Családdal közösbe vettük, fapados megoldásokkal ugyanannyi volt, mint külön-külön a kisebb ajándékok és jól jött neki nagyon már a pár nap egyedüllét, mert kisbabánk van.
(Mondjuk nálunk "nagy" családi ünneplések vannak, amit ugyan mindenki cikinek tart, de mégis jó, mert legalább ilyenkor - évente 5-6 alkalommal - összejárunk egy fél napra. Egyébként mindig lenne vmi fontosabb és sürgősebb...)
Én is azt tanácsolom, hogy valami élménnyel lepd meg. Találj ki magatoknak valami jó kis programot, szervezd meg és hajrá:)
Amúgy az én párom is ilyen, nem kér semmit, a felesleges dolgokat (kis csecsebecs, mütyűrök) nagyon nem szereti, amire meg szüksége van, azt meg megveszi magának akkor és ott amikor kell, ezt mondja mindig nekem.
Szóval most én is egy programot találtam ki neki közelgő szülinapja alkalmából.
jaja, vidd el valami szép kis hegyi faluba, egy nyugis panzióba. vagy ha szereti a gyógyfürdőket, akkor wellnesselni :D ha közel éltek Bp-hez, akkor az Aquaworldbe.
ezek ajándékok is meg nem is. szerintem az élmény a legjobb ajándék, örökre megmarad és nem kopik, nem megy tönkre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!