Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha ezt mondaná...

Mit tennétek, ha ezt mondaná a párotok? 19L

Figyelt kérdés

Szóval, beszélgettünk 1 lányról, hogy mennyire jóba vannak. A lány itt dolgozik kb 2 házzal arrébb egy "kocsmában". Azt mondta, azért nem csalna meg vele, mert hamar kitudódna. Érdekesen néztem rá, és utána mondta, hogy és azért sem, mert engem szeret. Nem tudom hova tenni ezt a dolgot.

Bízom benne, tudom hogy eddig nem csalt meg, de ez a kijelentése elbizonytalanított. 5 hónapja vagyunk együtt.

2009. szept. 15. 15:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
ez elég érdekes. agyilag már megcsalt. az a kérdés, hogy ez téged mennyire zavar.
2009. szept. 15. 15:34
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyelnék, várnék, és az első suskuksra kidobnám.
2009. szept. 15. 15:36
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
FÚJ!! Ez azért elég durva!!! Hát én komolyan átgondolnám a hogyan továbbakat!!
2009. szept. 15. 15:40
 4/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit is kell gondolnom. Azt hogy meg fog csalni egyszer, de nem fogom megtudni, vagy csak rosszul fejezte ki magát, és azt akarta mondani, hogy soha nem csal meg. (Bár ez ugye elég valószínűtlen).

Heti egyszer "találkozik" ezzel a lánnyal, azt mondta fél városnak megvolt már..és hogy a munkatársa jelenleg is "kezelgeti". Persze ezek nem zárják ki, hogy nem akar tőle valamit.

2009. szept. 15. 15:43
 5/18 A kérdező kommentje:
Félreérthetően fogalmaztam. Szóval: nekem azt mondta, hogy a fél város lefektette már ezt a csajt, és neki ezért sem kell!
2009. szept. 15. 15:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

De ha titokban tudná tartani,megcsalna vele!!!

Csak burkoltan fogalmazott:)

Beszélgessetek!!!!

2009. szept. 15. 15:59
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy azt mondta, hogy azért nem csal meg, mert kitudódna, meg mert mindenki átment már rajta, hanem az, hogy nem azt mondta, hogy azért mert szeretlek.

Csak azután h csúnyán néztél. Na ez a gáz. Marha jó, hogy csak ez tartja vissza...

2009. szept. 15. 16:00
 8/18 A kérdező kommentje:

És persze abba a kocsmába még sohasem mentünk be együtt. Mindig nélkülem volt (5 hónap alatt kb 7-8 alkalommal)

tegnap mondtam, menjünk be, hogy a lány lássa hogy együtt vagyunk, nem akart velem oda menni. Utána mondta, amit fent írtam. :S

2009. szept. 15. 16:03
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt, hogy mondott olyat a barátom h ne legyek féltékeny egy bizonyos csajra, mert nem csalna meg vele, igaz, hogy nagyon dekoratív lány és megba**ná, de akkorsem, mert aztán vele nem tudna beszélgetni, de velem meg tud. Ezt mondta..kicsit rosszul esett, de hát volt már benne pia rendesen. Mind1, a lényeg, hogy tudom, hogy ettől függetlenül még nem csalt meg és nem is fog, vagyis nagyon remélem.
2009. szept. 15. 16:08
 10/18 A kérdező kommentje:

Én azért félek, hogy mégis csak lesz köztük vmi.

Nem véletlenül nem akar velem megjelenni abban a kocsmában...

2009. szept. 15. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!