Szerintetek aki itt durván ír be valakinek, annak a saját életével van gondja?
Figyelt kérdés
Most nem a nézetkülönbségekre gondolok és nem a trollokra,hanem ha van egy adott kérdés és valaki azzal kapcsolatban nyilvánul meg durván,akkor ő is érintett lehet a témában,csak a saját életében?2013. márc. 15. 01:08
11/14 anonim válasza:
Szerintem sem kell túlkomplikálni. Sokan azt hiszik, hogy az ő véleményük az etalon, és mindenki más aki nem úgy látja az hülye. Na meg itt arctalanul vagyunk, az emberek szabadabban fogalmaznak mint személyesen tennék.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem vettem semmit magamra,csak érdekel a pszichológia és ezért tettem fel a kérdést.
Köszönöm a válaszokat.
2013. márc. 15. 11:46
13/14 anonim válasza:
06:22
"Nem kell ezt túlkomplikálni! Sok a barom és kész!"
A válaszadók 90 %-a nő!!
14/14 anonim válasza:
"A válaszadók 90 %-a nő!!"
Nem az a baj, hogy "A válaszadók 90 %-a nő!!", hanem hogy sok az otthon unatkozó kismama, vagy eltartott, s már reggel óta itt nyomják a hülyeségeiket.
Aki meg normális választ ad egy kérdésre, mert esetleg jártas a témában, azt lepontozzák. Valószínűleg irigységből.
A másik tippem, hogy sok az unatkozó gyerek, s azok is itt "okoskodnak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!