Szerintetek aki itt durván ír be valakinek, annak a saját életével van gondja?
Nem tudom, például aki a melegeket bántja itt szóban, az nem hiszem, hogy mind meleg. Én pl. védem őket, és nem vagyok meleg, nincs is meleg ismerősöm.
Szerintem csak le akarják egyszerűsíteni a dolgokat. Egyszerűbb, mint belegondolni és megérteni. Főleg a sok "nem szeret", "megcsal" kijelentést érzem túlzásnak egy pár soros ismertető után.
A figyelmetlenség, felületesség valóban igen jellemző.
Tegnap láttam valamelyik kérdésnél, ahol az 5-6 mondatos leírás után odaírta a kérdező, hogy "15/L" egy ilyen kommentet:
"Nem tudom, hány éves lehetsz,de..."
Tehát annyira nem olvasta el az illető a kérdést, hogy nem tűnt fel neki a kormegjelölés a végén.
Szerintem igen. Van pl. sok abortuszos kérdés, erre a válasz helyett (milyen volt, hogyan, stb.) ilyenek jönnek: gyilkos, stb. Közben ki tudja, miért kell elveteni a babát, lehet, hogy elhalt. de ha nem, ahhoz sincs senkinek semmi köze.
A másik: én is tudnék cifrát írni sokszor. Válaszolok egy kérdésre, tudom, hogy jót, mert egy bizonyos típúsú ügyekkel foglaalkozom, sok az olyan kérdés. De hogy lássák, hogy nem a levegőbe beszélek (hisz sokan írhatják, hogy tudják), bemásolom a törvényi részletet is. Erre tegnap pl. a kérdező, de van, hogy a többi válaszoló írja, hogy hülyeség, nem úgy van. Mert ő máshogy hallotta(!!!), meg a szomszéd ismerősének az unokatestvérével is máshogy volt. Hiába mondom, hogy akkor az szabálytalan. Én meg alá is támasztom, törvényi hivatkozással, de az nem jó. Na, most a kérdező kinek higgyen? Ilyenkor én is tudnék valami kevésbé nmőieset írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!