Ciki az ha valakinek 20 felett nincs saját szobája?
Nem ciki csak problémás lehet. Pl én nem hozhatnám haza a pasimat. Anyuéknak ez sztem nem férne bele, soha nem is próbálkoztam ilyennel előállni, mert tuti hogy óriási botrány lett volna belőle. Namost ha én nem hozhatom haza őt, neki meg van szobatársa az úgy eléggé lecsökkent a lehetőségeinket arra hogy kettesben legyünk anélkül hogy megzavarnának.
20/L
nem is tudom elképzelni ezt, nekem mindig volt saját szobám, rossz lehet :S
nemis csak a szex miatt, amúgy is..
tanulsz?dolgozol?mit csinálsz?
arra nem gondoltál h elköltözz?ez szerintem egyáltalán nem "normális" dolog.kell hogy legyen egy privát szférád,én tuti megőrülnék......
Nekem gyerekkorom óta van saját szobám. Borzalmas lehet ha valakinek nincs egy kuckója, ahol egyedül lehet.
Cikinek nem ciki, de meglehetősen furcsa. Így semmit nem lehet csinálni, és most nem kizárólag a szerelmeddel való együttlétre gondolok.
22/L
Nekem van saját szobám, de anya mindig benyomul. Múltkor pl. a pasimmal csókolóztam és egyszer csak berontott, hogy ő most mosni akar és kéri a szennyesemet XP
Aztán mikor őt nem engedem be, de apát igen, akkor még ő van kiakadva... :(
Ciki maximum a szülőkre nézve, hogy ennyire sikeredett...
Amúgy inkább csak kényelmetlen.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:00
Ugyan honnan tudod, mi az oka, hogy a szüleinek nem sikerült kacsalábon forgó palotát szerezni ????
Nem mindenkinek potyog ám az ölébe az ilyesmi, tényleg tök ciki.
Egyébként meg tényleg nem kellemes, hogy nincs hová visszavonulni, én hasonló okok miatt nagyon hamar önállósítottam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!