Szerintetek gáz, ha valakinek nincs manapság saját szobája?
Nem gáz. De mindegy, mit írok, ha te annak érzed.
Mikor költöztök át az új házba? Ha netán szóba kerülne, hogy a te szobád milyen, simán mondhatod, hogy egyelőre nincs külön szobád, mert most épül az új ház, ami nagyobb és ahol lesz.
33 éves leszek idén, 16 éves koromig laktunk Anyuval egy 1 szobás lakásban. Hát, akkor volt gáz nagyon, mikor általánosban olyan házit kaptunk, hogy le kellett rajzolni a szobánkat, méretekkel, bútorokkal együtt... Kitaláltam egy szobát magamnak, de mikor felolvastam a házimat, egyik "kedves" osztálytársam beszólt, hogy "neked nincs is saját szobád!". Na, az nagyon rosszul esett!
Amúgy meg 8. után koleszos lettem, így csak hétvégén voltam otthon, aztán mire lett komoly pasim, már volt saját szobám.
bizony, nem ciki, csak kellemetlen.
egy bizonyos kor felett meg állítólag nem is egészséges ha fiú-lány tesó együtt lakik.
nekem mindig volt saját szobám, egyke vagyok, így nem is volt bonyolult megoldani :) ha gyerekem lesz, akkor neki is lesz saját szobája. jó néha kicsit elvonulni, egyedül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!