Milyen üzletet érdemes nyitni manapság? Jó ötlet valakinek?
Alaszkában strandpapucsbolt!!!!!!!!! xd
Viccet félretéve...passzolok.
Attól függ, hogy hol, merre fele. Mire van kereslet. Persze nem elhanyagolandó tényező, hogy mire van tőkéje ez embernek.
Hiába van ezer pár papucsom, és üzletem is Alaszkában, ha az a kutyának sem kell.
Kizárólag ott, ahol NAGY GYALOGOS FORGALOM VAN !!!!!!!!!!!
Máshol csőőőőőőőőőd!!
Csatlakozom az előttem iróhoz ,de még annyit hogy ha méretesebb vagy sulyosabb a cucc amit árulsz akkor legyen megállásra alkalmas hely a közelben.
Egyébként bármibe érdemes belevágni amihez értesz és szivesen csinálod.Azonban ha nincs legalább egy évre megélhetésed, amig fölfut az üzlet,akkor szinte boritékolva a bukta!!
Egy közvéleménykutatás a környéken nem árt és visszatérül.Az ott lakók többnyire tudják mire lenne kereslet!
Először tanulj meg vállalkozni!!!
Addig bele se kezdj semmibe, mert évekig szenvedni fogsz, vagy tönkre mész!
Ha megtanultál vállalkozni, már nem fogod megkérdezni ezt...
Szia! Első vagyok.
12ezer főből már meg lehet élni. Esetleg ott is laksz? Akkor biztosan tudod, hogy mi az amiből hiány van. Vagy mihez értesz? Meg az se mindegy, hogy ez egy elöregedő város vagy tele van fiatalokkal.
De tény, ami tény... nem is tudom ki írta, ha nincs annyi pénzed, hogy megélj akkor is, ha az első év totál csődös, akkor nagyon meggondolandó a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!