Milyen üzletet érdemes nyitni manapság? Jó ötlet valakinek?
Esküvői-ruha bolt!
Erre nagy valószínűséggel azért szükség szokott lenni, bár ha férfi vagy/nem érdekel/macerás, akkor csak egy ötlet volt...
Kérdezőnek:
Gondolkodj el, hogy mi az ami nagyon idegesít, hogy nem tudtál venni/ vagy nincs a városotokban? Pl. mondtad-e már hogy nem igaz hogy mifelénk nincs egy rendes szolárium/ írószeres/ italbolt/ könyvesbolt/ játékbolt stb. stb. Amúgy nem Püspökladány véletlenül és a Stopnál? :)
@A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 12-09 08:53
Apám is milyen dühös volt hogy az orvosira mentem és nem valami közgáz izére. Ehhez képest most többet keresek mint ő. Há-Há. Nem tanultam, a véremben van. Viszont az orvosi az nem egy velem született dolog. Legalább már tuti, hogy rezidensként nem halok éhen...
Szia,
Nem tudom, egy másik topikban Neked válaszoltam-e, néhány ötlet, gondolat...
Óvatosan fogalmazok, mert nem akarlak megbántani, de ha nincs meg az alapötleted ahhoz, hogy milyen vállalkozást szeretnél indítani, és nincs egy konkrét üzleti terv, számokkal és némi háttér infóval, közvélemény kutatással a kisvárosban, akkor nem sok kilátás van arra, hogy sikeres legyen az üzlet...
Ha mindössze egy üzlethelyiség tulajdon- vagy bérleti jogával rendelkezel, kellő tapasztalat és ismeret nélkül, én nem vágnék bele.
Hogy említsek néhány konkrét példát:
- használt ruha boltot nyitnék, HA nincs a környéken ilyen ÉS tudsz folyamatosan, olcsón beszerzési forrást...
- élelmiszer boltot nyitnék, HA nincs ilyen a környéken
- kocsmát nyitnék, HA szívesen elbeszélgetsz az ittasabb emberekkel is :)
- háztartási boltot/gazdaboltot nyitnék, ha nincs ilyen a városodban
- számítógép és használt műszaki boltot és szervizt nyitnék, ha van rá igény a városban, és van szakértelmed, vagy fel tudsz venni ilyen embert...
Érdeklődj, beszélgess, kutass piacot, az ott élők biztosan jobban tudják, mi hiányzik Nekik :)
Szabad tudni egyébként, melyik városról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!